Kanal7 Mevlid Kandili'nde Fatih Cami'nde

Resûlüllah Efendimiz'in dünyaya teşrifiin idrak edileceği Mevlid Kandili gecesinde tüm İslam aleminin elleri dua için semaya açılacak...

Kanal7 Mevlid Kandili'nde Fatih Cami'nde
Kanal7 Mevlid Kandili'nde Fatih Cami'nde
GİRİŞ 11.12.2016 12:39 GÜNCELLEME 11.12.2016 12:39

Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in doğum yıldönümü olan Mevlid Kandili, Fatih Camii’nden çok özel bir programla Kanal 7 ekranlarında kutlanacak. Mevlid Kandili Özel programı, Türkiye’nin ünlü mevlidhan, hafız ve kârileri ile izleyenlerin gönüllerine dokunacak. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında canlı yayınla gerçekleşecek olan Mevlid Kandili Özel, 11 Aralık Pazar akşamı saat 19:45’te Kanal 7’de ekrana gelecek.

Müslümanların öncüsü, alemlerin nuru Hz. Muhammed’in doğum yıldönümü Mevlid Kandili Özel programı ile Kanal 7’de ihya ediliyor. Çizdiği yolda insanlara Müslümanlığı gösteren Hz. Muhammed’in doğduğu bu kutlu gecede Kur’an-ı Kerim’den sureler okunacak, dualar edilecek, ilahiler söylenecek. Fatih Camii’nin manevi atmosferinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen mevlidhanlar, hafızlar, kâriler bir araya gelerek bu gecenin manevi hazzını izleyicilere ulaştıracak. Açılış konuşmasını ve duahanlığını Necmettin Nursaçan’ın yapacağı programda Ekrem Nalbant, Bünyamin Topçuoğlu, Mehmet Göregen’in okuyacakları Kur’an-ı Kerim izleyenlerin gönüllerinin pasını silecek. Fatih Camii müezzini Ali Rıza Şahin ise ilahi grubuyla birlikte seslendirecekleri ilahilerle gecenin ruhunu ekranlara taşıyacak.

Hz. Muhammed’in doğum gecesi olan bu gecede, Kur’an-ı Kerim’den okunacak sureler, en güzel ilahiler ve mevlidler izleyenlere huzur dolu bir gece yaşatılacak.

Fatih Camii’nden gerçekleşecek Mevlid Kandili Özel programı 11 Aralık Pazar akşamı saat 19:45’te canlı yayınla Kanal 7’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
IMF'den Türkiye açıklaması