Müezzinoğlu'ndan hayırcılara tokat gibi cevap

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sultangazi’de düzenlenen 'Rumeli-Balkan Buluşması' etkinliğinde konuştu.

Müezzinoğlu'ndan hayırcılara tokat gibi cevap
Müezzinoğlu'ndan hayırcılara tokat gibi cevap
GİRİŞ 26.02.2017 14:49 GÜNCELLEME 26.02.2017 14:49
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sultangazi Sahra Düğün Salonu’nda gerçekleşen kahvaltılı toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

‘TAYYİP ERDOĞAN DİKTATÖR OLACAKMIŞ, KOMİK OLMA’

Konuşmasında 16 Nisan’da yapılacak referanduma değinen Bakan Mehmet Müezzinoğlu, 'Hayır' kampanyasını eleştirdi.

Müezzinoğlu, “Bunlar hiç utanmadan, sıkılmadan milletin karşısına ‘hayır deyin’ diyerek çıkıyor. Niye ‘hayır’, senin tuzakların devam etsin diye mi? Tayyip Erdoğan diktatör olacakmış… Yahu arkadaş, komik olma. Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden bugüne hep seçimle geldi. Milletten başka kimseye eyvallahı olmadı. Hep milletin huzurunda” diye konuştu.

'SEN MİLLETİN GETİRDİĞİ BÜYÜKŞEHİR BELEFİYE BAŞKANINI, ŞİİR OKUDU DİYE GÖREVDEN ALAN DİKTATÖR ANLAYIŞSIN'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şiir okuduğu için aldığı hapis cezası ve siyaset yasağını hatırlatan Müezzinoğlu, “Sen milletin getirdiği Büyükşehir Belediye Başkanı’nı 'şiir okudu' diye görevinden alan diktatör anlayışsın. 1 milyon 50 bin oy alan Belediye Başkanı’nı görevden alırken, diktatör olmadın, arkadan alkış tuttun. Sonra ömür boyu siyaset yasağı, sonra ‘milletvekili olamazsın’ dedin, sonra yüzde 47 oy almış partisine ve başkanına kapatma davası ve ömür boyu siyasi yasaklı olmasına ilişkin dava açtın. Bunun neresi milli irade” şeklinde konuştu.

'TAYYİP ERDOĞAN NETİCEDE FANİDİR'

Vatandaşlara referandumda ‘evet’ oyu kullanmaları çağrısında bulunan Müezzinoğlu, “Ne olur, bu bir siyasi parti seçimi değil, bu milletin geleceğinin seçimidir. Bu büyük milletin dünyaya ‘ben de varım’ deyişidir. Dolayısıyla bir seçimin ötesinde bir şeydir. Tayyip Erdoğan’la alakası yoktur. Tayyip Erdoğan neticede fanidir ama millet bakidir” dedi.

YORUMLAR 12
  • ihsan 7 yıl önce Şikayet Et
    ulen cahiller Allahuteala ne diyor benden başka ilahlar olsaydı kainat fesada uğrardı demekki imam lider başkan tek olacak resulullaah sav. de 2 kişi olsanız birinizi imam tayin edin
    Cevapla
  • TIBBI SEKRETER 7 yıl önce Şikayet Et
    ESKİLERİ okuyun da görün diktator kimmiş. evettttt
    Cevapla
  • samyeli 7 yıl önce Şikayet Et
    milli görüş cu olarak tabiki EVET EVET EVETTT.. rabbım yolunu acık ömrünü uzun etsın senınleyiz reis..
    Cevapla
  • evet kardeşim 7 yıl önce Şikayet Et
    DİKTATÖR olsa şuan hiç biriniz konuşur olmazdınız...
    Cevapla
  • lider 7 yıl önce Şikayet Et
    28 şubat ta ülkede islamı yasaklıyanlar bu sistemle gelmedilermi ,kimler getirdi halk mı hayır ,evet dersen hukumet kapalı kapılar arkasında kurulmayacak halk kuracak,halk musluman sa islam duşmanı nın başa gelme şansı yoktur ,getirirse cezasını çeker
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler