Kaçırılan Türk gazetecilerin ilk görüntüleri

Suriye’de kaçırılan ve kendilerinden yaklaşık 2 aydır haber alınamayan Türk gazeteciler Hamit Coşkun ve Âdem Özköse’nin görüntüleri ilk kez yayınlandı.

GİRİŞ 07.05.2012 10:41 GÜNCELLEME 07.05.2012 11:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İHH Başkanı Bülent Yıldırım ve İHH yetkilisi İzzet Şahin ile bir araya gelen Hamit Coşkun ve Adem Özköse’nin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

İKİ AY SONRA İLK TELEFON!

Suriyeli yetkililerle yapılan görüşmelerin ardından Şam’a giderek Adem Özköse ve Hamit Coşkun ile görüşen İHH heyeti, kaçırılan gazetecileri telefonla aileleriyle de görüştürdüler.

İHH Başkanı Bülent Yıldırım ve beraberindekilerin fotoğraf çektirdiği gazeteciler duygu ve düşüncelerini de paylaştı.

"EN MUTLU GÜNÜM"

İHH heyetini karşısında gören kameraman Hamit Coşkun’un “Hayatımın en mutlu gününü yaşadım, Herkese teşekkür ederim” dediği Adem Özköse ise Türkiye’de herkesin gazetecilerin serbest bırakılması için büyük mücadele verdiğinin anlatılması üzerine, “Çok teşekkür ediyorum dualarını eksik etmesinler. En kısa sürede evimizde olacağız inşallah” dediği öğrenildi.

EN KISA SÜREDE SERBESTLER

Görüşmelere devam edeceklerini kaydeden İHH Başkanı Bülent Yıldırım, sürecin olumlu bir şekilde devem ettiğini ve gazetecilerin en kısa sürede serbest bırakılacağına inandıklarını söyledi.

İşte ilk görüntüler:

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 2
  • kamil hisarlı 11 yıl önce Şikayet Et
    hani eset rejiminin nerede olduklarından haberi yoktu.. şimdi ortaya çıktı ki despot muhaberat rejimi bu gazetecilerimizi de hapse atmış. tutuklu gazeteciler var diye baas baas bağıranların desteklediği rejim işte bu. yalan dolan böylesi rejimler için mübahtır demek yetersiz bir ifadedir yalan dolan bu rejimlerin hayat damarıdır. bir yalanları daha ortaya çıktı. o sokaklarda yürüyen tanklar maketti demediler ya o konuda hala hayretteyim, halbuki maketti demeleri lazımdı :)
    Cevapla
  • Yorumcu 11 yıl önce Şikayet Et
    rabbim ailelerine kavuştursun.... inşallah bir an önce sevdiklerine ve vatanına kazasız belasız kavuşurlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi