Esra Elönü siyah duvakla gelin oldu!

Haber 7 yazarı Esra Elönü, dün akşam hayatını Süleyman Civliz ile birleştirdi. Çiftin nikah şahitleri arasında medyatik isimler vardı. Elönü, siyah duvağıyla dikkat çekti.

Esra Elönü siyah duvakla gelin oldu!
Esra Elönü siyah duvakla gelin oldu!
GİRİŞ 12.11.2012 08:47 GÜNCELLEME 12.11.2012 11:39
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin en tartışılan yazarlarının başında gelen Haber7.com yazarı Esra Elönü, dün akşam Çamlıca Desde Restauran'ta, Karabük Üniversitesi öğretim görevlilerinden Süleyman Civliz ile hayatını birleştirdi.

Çiftin nikah şahitleri arasında Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, Rıdvan Memi, İhsan Eliaçık ve çiftin yakın arkadaşları vardı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın kıydığı nikahta Kanal 7 ve Haber 7'den arkadaşları, Ahmet Ümit, Mutlu Tönbeki, Ayşe Arman da çifti yalnız bırakmadı.



YORUMLAR 21
  • Ottoman 7 yıl önce Şikayet Et
    Ihsan eliacik nedir yaa :)) böyle birinin esranin yaninda olmasi cok tuhaf :)
    Cevapla
  • seyfettin 11 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür kurtulduk (bir süreliğine). ALLAH'ım sana şükürler olsun en azından evliliğe alışana kadar esra hanımdan ve yazılarından kurtulduk. bu arada süleyman beye de yazık olmuş o gül yüzü solmaya başlamıştır bile.. vah vah garibim çok da gençmiş ALLAH kurtarsın.....
    Cevapla
  • Hasan Seyre 11 yıl önce Şikayet Et
    cesaretli olan erkek..kızı alır işte.... esra ablacığıma..hayat boyu mutluluklar dilerim. bir tane ablamız. sende bizim gibi evliler kervanına katıldın. sıkıldığında bizleri hatırla.
    Cevapla
  • sadık güneş 11 yıl önce Şikayet Et
    adamcağıza acıdım. günde kaç posta fırça yer artık bilemem?
    Cevapla
  • Müslüm 11 yıl önce Şikayet Et
    yup pi :). kimse evde kalacagım diye üzülmesin. esra hanım evlendiyse, herkes evlenir :) multuluklar sizlerin olsun esra hanım. rabbim huzur ihsan eylesin insALLAH.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir