Acun Ilıcalı, başarısırlarını açıkladı

Yaptığı programlarla reyting rekorları kıran Acun Ilıcalı, başarısının en büyük sırlarını açıkladı.

Acun Ilıcalı, başarısırlarını açıkladı
Acun Ilıcalı, başarısırlarını açıkladı
GİRİŞ 17.01.2013 17:29 GÜNCELLEME 17.01.2013 17:29

Doğan Tv Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Doğan Tv Holding CEO'su İrfan Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleşen Fresh Mesh 2013, Doğan TV İstanbul Stüdyolarında başladı.

Programın en eğlenceli bölümü ise CNN Türk Ekonomi Editörü Ebru Baki'nin moderatörlüğünde gerçekleştirilen sohbet oldu. Sohbetin iki önemli konuğu vardı. Biri ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, diğeri ise ünlü şovmen Beyazıt Öztürk. İkilinin sohbeti konukları kahkahalara boğarken iki isim de mesleklerine dair önemli sırlar verdi.

ACUN ILICALI SIRRINI AÇIKLADI

Programlarının sürekli zirvede olması ve bu kadar büyük başarı yakalaması hep merak edilen Acun Ilıcalı da sırlarını bir bir açıkladı. Hayatlarının yüzde ellisinden fazlasının televizyon konuşarak geçtiğini söyleyen ünlü yapımcı en önemli faktörün seçtikleri yarışmacılar olduğunu ifade etti.

Beyazıt Öztürk ise, Acun Ilıcalı'nın kazandığı parayı kendi işlerine yatırmasının ve yatırımlarının başarısındaki en büyük sır olduğunu söyledi.

ELİMİZDEKİ FORMATLAR GÜÇLÜ

Ellerinde çok güçlü formatlar olduğunu ifade eden Ilıcalı, mühim olanın sürekli yeni format getirilmesi değil eldeki formatın iyi kullanılması olduğunu ifade etti. Futbol maçı izlemekten sıkılmayan futbol seyircisini örnek veren ünlü yapımcı, kendi formatlarının da sürekli yenilenerek, iyi seçimler yaparak izleyenlerin sıkılmasına izin vermeden izlenebileceğini ifade etti.

Projede yer alan herkese çok iyi niyetli davranarak bu büyük sinerjileri yakaladıklarını iddia eden Acun Ilıcalı sözlerine şu şekilde devam etti:

''Bizim projemizde kim varsa onları kollamamız lazım. Çünkü onlar kariyerlerini bize emanet eden insanlar sonuçta. Siz ortamı güzel yaptığınız zaman, insanların birbirine sevgi bağı olan bir ortam olduğu zaman o ortamın içerisinde kimse o sistemin dışında hareket yapamıyor. Bizim ekip gözleri parlayan, birbirine yardım etmek için koşturan bir ekip. Onun devamında kullandığımız ünlüler de aynı enerjiye sahip. E ortam zaten güzel oluyo, o güzel ortam olmasa zaten iyi program ortaya çıkmaz ki. Biz kendimiz eğlenemezsek iyi program olmaz. Herkesin birbirini idare ettiği bir ortamda sen kalkıp da bir şey desen kendinden utanırsın zaten. İyi niyetin oluşturduğu bir ortamdan güzel iş çıkar. Hülya Avşar'ı iyi kötü izliyorsunuz. Ekranda bu kadar eğlendiğini hiç gördünüz mü hayatınızda? O kadar mutlu ki orda. E onu sağlamamız lazım ki Hülya'dan bir verim alalım. Bazen benim kafam dalgın, kakara kikiri onla dalga geçiyor benimle dalga geçiyor; e o ortamı sağlamak lazım ki insanlar o performansı verebilsinler.''

KAYNAK: AKTİFHABER
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler