Semra Hanım'ın oğlu Ata öldü

Televizyonda yayınlanan 'Gelinim Olur musun?' programıyla tanınan Semra Hanım'ın oğlu Ata Türk (24), Adana'da bir otel odasında ölü bulundu.

Semra Hanım'ın oğlu Ata öldü
Semra Hanım'ın oğlu Ata öldü
GİRİŞ 19.09.2005 00:05 GÜNCELLEME 19.09.2005 00:05

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, bir barda program yapmaya hazırlanan Can Sever ile 2 gün önce Adana'ya gelen Ata Türk, kaldığı İpek Palas Oteli'ndeki odasında ölü bulundu.

Yetkililer, Ata Türk'ün alkol komasına girdiği için ölmüş olabileceğini, ancak kesin ölüm nedeninin otopsi sonrasında belirleneceğini kaydetti. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.Kaldığı otelde ölü bulunan Ata Türk'ün Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cesedinin otopsi sonuçlarının yarın açıklanacağı da
kaydedildi.

BABASI ADANA'YA GELDİ

Televizyonda yayınlanan "Gelinim Olur musun?" programıyla tanınan ve kaldığı otel odasında ölü bulunan Ata Türk'ün (24), babası Hamit Yücel ile yakınları uçakla İstanbul'dan Adana'ya geldi.

Hayli üzgün ve bitkin olduğu gözlenen baba Hamit ile kızı Seçil Yücel, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktılar. HiltonSA Oteli'ne yerleşen Hamit Yücel'in, yarın oğlunun neden ve nasıl öldüğünü araştırdıktan sonra açıklama yapacağı ve cenazeyi İstanbul'a götüreceği bildirildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir