Telekom'dan ADSL'de geri adım

ADSL’deki son düzenlemelerle yönelik yoğun tepkiler üzerine Türk Telekom Genel Müdürü Mehmet Ekinalan, yeniden 256 Kbps abone başvurularını alacaklarını açıkladı.

Telekom'dan ADSL'de geri adım
Telekom'dan ADSL'de geri adım
GİRİŞ 01.11.2005 18:35 GÜNCELLEME 01.11.2005 18:35

Artan kullanıcı tepkisi üzerine, Ulaştırma Bakanlığı ve Türk Telekom geri adım atarak, limitsiz 256 Kbps hızında eski fiyatla aboneliğin süreceğini ve yeni başvurularında bu şekilde yapılabileceğini açıkladı.

Bugün katıldığı televizyon programlarında 256 Kbps ile limitsiz bağlanan eski müşterilerin 49 YTL ödemeye devam edeceğini belirten Ekinalan, “talep geldiği takdirde 256 Kbps limitsiz ADSL erişim başvurularına yeniden başlayabileceklerini söyledi.

Türkiye’de yüzde 90 oranında tercihin limitli ADSL aboneliğinden yana olduğunu belirten Ekinalan, limitsiz kullanımda fiyat artışını ise limitli kullanıcılarla aralarında eşitsizlik olmaması için yaptıklarını açıkladı.

Limitsiz kullanıcıların mevcut bağlantılarını suiistimal ettiklerini de söyleyen Mehmet Ekinalan, “Limitli ücretlerini düşük, limitsizleri yüksek tutarak bunu engellemek istiyoruz' dedi.

Hürriyet