Pervez Müşerref'i ağlatan çocuk

Pakistan lideri Müşerref'i ağlatan çocuk, Mustafa Yılmaz mı? O mütevazı davranıp kabul etmiyor. Ama annesi ve öğretmeni, 'O yazdı. onuruna yedirip söyleyemiyor' diyorlar.

Pervez Müşerref'i ağlatan çocuk
Pervez Müşerref'i ağlatan çocuk
GİRİŞ 04.01.2006 09:00 GÜNCELLEME 29.03.2021 12:03

'Altın kalpli' ama o kabul etmiyor

Pervez Müşerref'i ağlatan mektubu yazanın Mustafa adlı ilkokul öğrencisi olduğu iddia ediliyor ama o bunu kabul etmeye çekiniyor.

Yazdığı mektup ve yaptığı 1 YTL'lik yardım ile Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref'i ağlatan çocuğun, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Moymul beldesinde annesiyle birlikte yaşayan Mustafa Yılmaz olduğu iddia ediliyor. Moymul İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Dereli, mektupta yazılanlarla 6. sınıf öğrencisi Mustafa'nın durumunun hemen hemen aynı olduğunu belirterek, 'Mustafa'nın arkadaşları Belediye Başkanının yanına giderek, 'Biz o mektubu yazan çocuğu tanıyoruz. Adı Mustafa Yılmaz' demişler. Bütün özellikler uyuyor. Mektupta yazıldığı gibi Mustafa annesi ile kalıyor, babası yok. Fakir ve yardımsever bir çocuk. Daha önce de Pakistan deprem kampanyası için 2 YTL'lik harçlığından 1 YTL'sini vermişti' dedi.

DURUMLARI TUTUYOR
İsmini açıklamak istemeyen Moymul İlköğretim Okulu'nda görevli bir öğretmen ise 'Tavşanlı'da Kaymakamlık, Belediye ve hayırseverler çok yardım yapıyor. Çöpten ekmek alan kişi olacağını sanmıyorum. Belki de Mustafa'nın mektubu yazdığını'Ramazan'da ekmek alamadık'

OĞLU Mustafa Yılmaz ile birlikte yaşayan Meryem Karanfil el örgüsü yaparak geçinmeye çalışıyor. İki yıl önce boşandığı eşinin kendilerine 4 aydır nafaka ödemediğini söyleyen Karanfil, Ramazan'da ekmek almakta zorlandıklarını doğruluyor. Meryem Karanfil komşularının ve Belediye Başkanı'nın yardımlarıyla geçindiklerini belirtiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi