Yurtsever cepheyi sperm çatlattı!

Ressam Bedri Baykam'ın spermini sildiği ve 35 yıldır sakladığı peçeteyi sergilemesi, öncülük ettiği 'Yurtsever Hareket'ini rahatsız etti. yurtseverhareket.org adlı internet sitesinin resmi sahibi Dr. Deliküçük, siteyi 'hack'ledi!.

Yurtsever cepheyi sperm çatlattı!
Yurtsever cepheyi sperm çatlattı!
GİRİŞ 10.05.2006 08:08 GÜNCELLEME 10.05.2006 08:08

Aykırı ressam Bedri Baykam'ın, bir röportajında 35 yıl önce spermini sildiği peçeteyi sakladığını açıklaması, ardından da yeni piyasaya çıkardığı iki ciltlik otobiyografisinin tanıtımında peçeteyi sergilemesi 'dava arkadaşları'nı kızdırdı. Baykam'ın öncülüğünü ettiği 'Yurtsever Hareket'in internet sitesi 'www.yurtseverhareket. org' hack'lendi. Bugüne kadar Bedri Baykam'a ait olduğu sanılan sitenin gerçek sahibi Dr. Mehmet Cenk Deliküçük, kendi sitesini hack'lediğini yine aynı siteden duyurdu. Dr. Deliküçük, 'www.yurtseverhareket. org' adlı internet sitesinde yazdığı 'hack' notunda, Baykam'a olan tepkisini şöyle dile getirdi:

SORUMLULUĞUNU BİLSİN
'Bedri Baykam'ın spermli peçetesini 35 yıl sakladığı yönündeki beyenatı ve Esquire dergisinde verdiği röportajdaki diğer talihsiz açıklamaları, 'www.yurtseverhareket. org' web sayfasının sahibi olarak beni fevkalade üzmüştür. Bu nedenle tüm hakları tamamen şahsıma ait olan bu sayfayı (her ne kadar birileri çıkıp, 'halka mal edilmiş bir siteydi' dese de bunların samimiyetine, yurtseverbirliğine inanmıyorum) hack edilmiş olarak görmenizi affınıza sığınarak rica ediyorum. Sayın Baykam, bu sitenin bütün haklarını almak istiyorsa satacağı otobiyografisinin bütün gelirini 'Mehmetçik Vakfı'na bağışlaması koşuluyla ancak kabul edebilirim. Aydınlar sorumluluklarını bilmelidir. Aksi takdirde hak eden hack edilir'

BİNLERCE ÜYESİ VAR
Bedri Baykam için 'yurtseverhareket. org' adlı internet sitesinin önemi büyük. Baykam, oluşturduğu mail zinciri sayesinde Türkiye gündemine yönelik düşüncelerini dile getiriyor, her türlü faaliyet ve organizasyonlarını bu siteden duyuruyordu. Yurtsever Hareket'in geçtiğimiz yıl Baykam'ın sitedeki çabalarıyla 3 bin 318 kişiden oluşan bir destek grubu oluşmuştu. Baykam'a göre bu sayı bir yıl içinde çok daha büyük rakamlara ulaştı.


Yurtsever Hareket'in ünlü destekçileri

Bedri Baykam'ın sözcülüğünü yaptığı Yurtsever Hareket'e destek verenler arasında Ertuğrul Kazancı (Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı), Yekta Güngör Özden (Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı), Süleyman Çelebi (DİSK Genel Başkanı), Gülsever Yaşer (Çağdaş Eğitim Vakfı Başkanı), Hayrettin Karaca (TEMA Vakfı Başkanı), Vural Savaş (Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı) gibi siyaset dünyasından yüzlerce tanınmış isim var. Harekete ayrıca gazeteciler, şairler, yazarlar ve sanatçılar da destek veriyor. Ferhan Şensoy, Rutkay Aziz, Zeliha Berksoy, Ali Poyrazoğlu, Esin Afşar, Dilek Türker gibi sanatçılar da Yurtsever Hareket'in destekçilerinden


(Sabah)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan