Arzum Onan kanseri sevgiyle yendi

Bugüne kadar basına sadece küçük bir tiroit ameliyatı olduğunu söyleyen Arzum Onan'ın lenf kanseri olduğu ortaya çıktı. Bu hastalığın pençesinden kurtulan Onan, 'Kanseri sevgiyle, inanarak yendik' dedi.

Arzum Onan kanseri sevgiyle yendi
Arzum Onan kanseri sevgiyle yendi
GİRİŞ 04.07.2006 14:10 GÜNCELLEME 04.07.2006 14:10

Tiroit bezlerindeki kist oluşumu nedeniyle iki ameliyat geçiren Arzum Onan, iki yıldır lenf kanserini yenmek için uğraştıklarını açıkladı. Lenf kanseri olduğunu ardından kanserin tiroide sıçradığını söyleyen Onan, 'Lenf kanseriyle başladı. Sonra troid'e sıçradı. Ondan sonra ayrı ayrı iki operasyon geçirdim. Ve artık iyileştim. Şimdi çok şükür çok iyiyim. Allah kanser verecekse bile bu troid kanserini versin, çünkü çok küçük bir kanser bu' dedi. Onan'ın eşi Mehmet Aslantuğ ise, 'İnsanların her gün bizim için dua ettiklerini biliyoruz. Bizim için dua edenlere şükran borçluyuz. Çok şükür ikinci operasyon da başarılı geçti. Eşim şimdi gayet iyi' açıklamasını yaptı.

ANNESİ DE AYNI AMELİYATI OLMUŞTU


Beş yıl önce annesinin de Troidektomi ameliyatı olduğunu anlatan Arzum Onan, 'Lenf bezlerinde kistlere rastlandı. Bunu bir operasyonla hallettik. Çok başarılı geçen her iki operasyonu da Prof. Dr. Tarık Terzioğlu üstlendi. Düşük yüzde oranlarına rağmen troitin bu tür tümörlerinde genetik geçişler söz konusu olabiliyormuş. Son tetkiklerde hastalığın seyrini takip eden ve yönlendiren hocamız Prof. Dr. Faruk Alagöl, boyundaki lenf gonglionları ameliyatı için Prof Dr Nermin Beşerer'e yönlendirdi bizi ve gerçekten ikinci kez de zamanında ve başarılı bir operasyon sonrasında hastaneden sağlıklı bir şekilde ayrıldım. Hastalığım süresince bana yardımı dokunan, benden sevgisini esirgemeyen insanlara bir kez daha teşekkür ederim' diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!