Mini cooper'ın yeni modeli görücüye çıkıyor

Almanların ürettiği mini cooper otomobilinin, jakuzili ultra lüks "XXL" konsept modeli, gelecek hafta başlayacak Paris Uluslararası Otomobil Fuarında sergilenecek.

Mini cooper'ın yeni modeli görücüye çıkıyor
Mini cooper'ın yeni modeli görücüye çıkıyor
GİRİŞ 17.09.2006 09:52 GÜNCELLEME 17.09.2006 09:52

Almanların ürettiği mini cooper otomobilinin, jakuzili ultra lüks "XXL" konsept modeli, gelecek hafta başlayacak Paris Uluslararası Otomobil Fuarında sergilenecek. Fuarda sergilenmek üzere Paris'e getirilen konsept otomobil, daha şimdiden araba meraklılarının büyük ilgisin çekti. ABD'de biri beyaz, diğeri siyah olmak üzere sadece iki adet üretilen konsept otomobilin boyu altı metre ve ağırlığı 2 ton civarında. Altı tekerlekli otomobil, aynı zamanda altı kişi taşıma kapasitesine sahip. Satılmak için değil sadece gösteri için üretilen otomobilin bagajı açıldığında jakuzi haline dönüşebiliyor.


Portatif durumdaki açılıp kapanan jakuzi, otomobil park ettiğinde hizmet verebiliyor. Ultra lüks otomobilde, mini bar, telefon, büyük ekran televizyon, dvd, gibi bütün konfor araçları mevcut. Konsept amaçla üretilen otomobilin siyah renklisi, şu anda Japonya'da sergileniyor. Otomobil meraklıları, mini XXL modelinin,gelecek hafta başlayacak Paris Uluslararası Otomobil Fuarının en dikkat çekici markası olarak ön palana çıkacağına daha şimdiden kesin gözüyle bakıyorlar.