THY aynı uçakla yolucuları getirecek

İki hava korsanı tarafından kaçırılan THY uçağındaki yolcuların serbest bırakılmasınının ardından THY Genel Müdürü Temel Kotil, yolcuların aynı uçakla döneceklerini açıkladı.

THY aynı uçakla yolucuları getirecek
THY aynı uçakla yolucuları getirecek
GİRİŞ 03.10.2006 21:50 GÜNCELLEME 03.10.2006 21:50

İki hava korsanı tarafından kaçırılan THY uçağındaki yolcuların serbest bırakılmasınının ardından bir açıklama yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil, uçağın gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından İstanbul'a geleceğini, yeni bir uçak gönderilmesine gerek olmadığını söyledi. Bu arada, uçaktaki Türk yolcu ve mürettebatın isimleri belli oldu.

İtalyan polisinin şu an gerekli prosedürleri yürüttüğünü belirten Kotil, 'Uçak, mürettebat ve yolcularıyla birlikte, gerekli prosedürler tamamlandıktan sonra İstanbul'a gelecek. Yeni bir uçak göndermeye gerek yok. Uçağı kaçıran kişinin adı Hakan Ekinci' diye konuştu.

Öte yandan, uçaktaki mürettebat ve Türk yolcuların kimliği belli oldu. Buna göre uçaktaki Türk yolcular Mehmet Ertaş, Halil Demir, İlhan Pekmez ve Ergün Erköseoğlu. Mürettebat ise; Kaptan Pilot Mürsel Gökalp, Yardımcı Pilot Yavuz Yılmaz, Kabin Görevlileri Nazenin Dönder, Ayşegül Aker, Merve Atmaca, Kanje Doğan olarak duyuruldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt