Cübbeli Hoca canlı yayına çıktı

Hakkında Hürriyet'te yapılan haberler sonrası Cübbeli Hoca adı ile bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, ilk canlı yayına çıktı. Ahmet Mahmut Ünlü iddialara Show'da cevap verdi.

Cübbeli Hoca canlı yayına çıktı
Cübbeli Hoca canlı yayına çıktı
GİRİŞ 11.10.2006 19:26 GÜNCELLEME 11.10.2006 19:26

Mahmut Ünlü, hakkında çıkan haberlerin gerçeklerle ilgisinin olmadığını belirtirken, cemaatlerine yıllardır vaazlar verdiğini Hürriyet tarafından yapılan haberlerde konuşmalarından cımbızla sözlerinin seçilerek alındığını söyledi.




Benim hakkımda çıkan saat konusu dendiği gibi 15 bin dolar değil 5 bin dolardır ve saati veren de 2 bin beşyüz dolara indirmiştir.

Ben yüzme konusunda herkese tavsiyede bulunmuşumdur.


Benim askerlere yönelik senelerce sohbetlerimde yaptığım duaları nedense görmezden geldiler. Marmara depremi sonrasında sözlerim yüzünden kaç kez ifademi aldılar. Ben hiçbir zaman askerimizi kötülemedim. Ben sadece o dönemde orda bulunan İsrail askerlerine dikkat çektim. Bu kadar tesadüf olmaz dedim. Askerimiz hep ordaydı bişey olmuyordu. İsrail askeri geldikten sonra depremin olmasına dikkat çektim.

Mahmut Hoca'nın yerine geçeceği iddialarına verdiği cevapta ise Veliahtlık olayı yalandır. Padişahlık olayı yoktur ki veliahtlık olsun.
Ben Mahmut hocanın sağlığında vefat etmeyi istiyorum.
Hızırefendi ve Bayramali hoca da veliaht değildi.


Mahmut Hoca efendi yerine geçecek iki isim belirlemiştir. Bu kişiler de sağdır ben bunları burda belirtmek durumunda değilim. Ben vefat edenlerden sonra kim kalırsa onların yanında hizmetimize devam edeceğiz.


Ben 11 yaşında cemaatimi doldurmuştur. Bu üstadımın duasıdır. Müşterilerin çok olacaktır. Ben münferit teke tek biriyim doğruları da söylerim. Çok doğrucu geçiyorum. Bu  yüzden de başıma çok kişi geçiyor.


Mehmet Sağlamer yanımdaydı. Uzun yıllar yanımda kaldı.  son zamanlarda bazı tavırlarını görmeye başladım. Benim adımı kullanmaya başladı. Benim yanıma bir zaman için gelme. benim adıma para toplanmak istediğini görünce ve hoca para vermeden gelmez lafının çıkması üzerine onunla ilişkimi kestim.


Mahmut Ünlü hocanın Show haberi sunan Defne Samleyi yerine başka bir isimle görüşmesinin nedeni  de program sonrasında Defne Samyeli açıkladı. Mahmut Ünlü hocanın kendisi ile stüdyoya çıkması halinde böyle haberleri kendisini seven cemaatin izlemeyeceğini açıkladığını söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız