Cordoba'dan geç gelen itiraflar

Antalyaspor'un Kolombiyalı kalecisi Cordoba, Arjantin'de telefonla katıldığı bir spor programında, Beşiktaş forması giyerken defalarca transfer teklifi aldığı kulübü açıkladı.

Cordoba'dan geç gelen itiraflar
Cordoba'dan geç gelen itiraflar
GİRİŞ 26.10.2006 22:44 GÜNCELLEME 26.10.2006 22:44

Antalyaspor'un Kolombiyalı kalecisi Oscar Cordoba, Arjantin'de telefonla katıldığı bir spor programında, Beşiktaş forması giyerken Boca Juniors'dan defalarca transfer teklifi aldığını ancak kabul etmediğini söyledi.

Beşiktaş'ta kalecilik yaptığı süre içinde Arjantin'in Boca Juniors Kulübü'nden defalarca transfer teklifi aldığını vurgulayan Oscar Cordoba, siyah-beyazlı takıma saygısından ve renklerine bağlılığından dolayı bu teklifleri sürekli geri çevirdiğini belirtti.

Futbolda insanların verdiği sözü tutması gerektiğinin altını çizen Kolombiyalı file bekçisi, 'Beşiktaş forması altında mutlu yıllar geçirdim, asla nankör olmadım. Verdiğim her sözün de takipçisi oldum. Futbolda kişilikler de önemlidir' dedi.

Beşiktaş'tan Antalyaspor'a gittiğine pişman olmadığını ifade eden Cordoba, 'Artık herşeyimi bu takım için vereceğim. Boca'dan sürekli 'Arjantine gel, futbol hayatını bu takımda sona erdir' yönünde teklifler alıyorum ancak 2007 yılına kadar sözleşmem bulunan Antalyaspor'u asla yarı yolda bırakmayacağım' diye konuştu.