Veli Küçük-Aslan ilişkisi bu karede!

Adı Susurluk'a karışan ve JİTEM'in kurucularından olduğu ileri sürülen emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün Danıştay saldırısının fali Aslan'la çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Veli Küçük-Aslan ilişkisi bu karede!
Veli Küçük-Aslan ilişkisi bu karede!
GİRİŞ 22.01.2007 14:17 GÜNCELLEME 22.01.2007 14:17

Adı Susurluk olayına karışan ve JİTEM'in kurucularından olduğu ileri sürülen Emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün Danıştay saldırısının fali Alparslan Aslan'la ilişkisini bir fotoğraf ortaya çıkardı. 20 Mayıs 2005'te, başkanlığını Cevad Deraxti'nin yaptığı Azerbaycan Kongresi Hazırlık Komitesi'nin İsveç'in Stockholm kentinde düzenlediği Azeri Kongresi'ne katılan Veli Küçük'ün Alparslan Aslan ile çekilen fotoğrafı 1 Ağustos 2005'te Azadiya Welat gazetesinde yayınlandı.


'Veli Küçük sınırları aştı' başlığıyla verilen haberde, Küçük'ün, bir konuşma yaptığı belirtiliyor. Azadiya Welat haberinde Azerbaycan eski İçişleri Bakanı Siyavus Mustafa'nın yeğeni Turan A.'nın açıklamalarına yer verilerek, Veli Tüçük'ün, Azerbaycan'daki milliyetçi çevreleri Ermenilere karşı örgütlediği de ileri sürülüyordu. Bugün yayınlanacak olan gazetede yeniden yayınlanan fotoğrafla ilgili bilgi veren Azadiya Welat yetkilileri, “Fotoğrafı yayınladığımızda Veli Küçük'ün yanındaki kişinin Alparslan Aslan olduğunu bilmiyorduk. Danıştay saldırısı faili Alparslan Aslan yakalanınca fotoğrafı hatırladık ve arşive kaldırdık” şeklinde bilgi verdiler.
Konuyla ilgili bilgi almak istediğimiz Veli Küçük görüşme taleplerimize cevap vermedi.



YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor