Niğde'de kaliteli petrol umudu

Niğde'nin Bor ilçesindeki araştırmalarda, yeraltında 1000 metre derinlikte petrol bulgusuna rastlandı. İlk inceleme ve alınan numunelerde kaliteli petrol rezervi belirlendi.

Niğde'de kaliteli petrol umudu
Niğde'de kaliteli petrol umudu
GİRİŞ 31.05.2007 12:37 GÜNCELLEME 31.05.2007 12:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti Niğde Milletveki Erdoğan Özegen, yaptığı yazılı açıklamada, MTA tarafından Bor ilçesine bağlı Badak köyünde yürütülmekte olan “Havza Etüdü” çalışmalarında, yeraltında 1000 metre derinlikte petrol bulgusuna rastlanıldığını ifade etti.

Özegen, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “MTA, havza etüdü çalışmaları sırasında 1000 metre derinlikte petrol bulgusuna rastlamıştır. Bu gelişme üzerine MTA durumu TPAO'ya bildirmiştir. TPAO'nun yaptığı ilk inceleme ve alınan numunelerden edinilen ilk intiba, havzada kaliteli petrol rezervi olduğu yönündedir. numunelerin detay incelemesi sonucunda, bulunan rezervin kalitesi ve zenginliği daha net ortaya çıkacaktır.”


Özegen, açıklamasında petrol rezervinin Niğde ve ülkemiz için önemli bir kazanım olması dileğinde de bulundu.

YORUMLAR 6
  • adem havva 16 yıl önce Şikayet Et
    sezer ve baykal engellesin. yav memleket kalkınır ozaman.ama olmaaaaaaaaaz.hemen yeni muhtıralar ve baykal çıkarsa çatışma olur.deyip 367 bulunsun der.
    Cevapla
  • vedat allef 16 yıl önce Şikayet Et
    yoktur. iyi baksınlar oralarda petrol falan yoktur benzer birşey olabilir işe yaramaz yani.değerli arkadaşlar bizim ülkemizde pertol altın gümüş bor alminyum hiçbirşey yok.yok işte yani bukadar.yani varda çıkaramıyormuyuz birilerinin iznine mi tabi bunları çıkarmak.biz kurtuluş savaşı vermiş özgür ve bağımsız bir devletiz istediğimiz arzu ettiğimiz her madeni çıkarırız.YOKSA BAĞIMSIZ DEĞİLMİYİZ YOKSA BİZE ANLATILAN TARİH MASALMI.
    Cevapla
  • GÖKTUĞ ASİLTÜRK 16 yıl önce Şikayet Et
    derler, derler... Hani derler ya:\" Vermesen de verdi derler.\" Kesinlikle o petrol çıkmamalı. Nasıl olur? Orada yapılacak olan rafineri Niğde\'yi ne hale getirir.Boş verin petrol metrol çıkartmayı.Siz rezil olacağınıza paranız rezil olsun. Ver parayı al petrolü. Çok değil birkaç hafta içinde \"yeterli rezerv olmadığından çalışma sona erdirilmiştir.\"Haberlerini duyarız. Zaten aksi bir habere amcalarımız çok kızar.Onları kızdırmak istemeyiz değil mi!!??
    Cevapla
  • bin bir ladin 16 yıl önce Şikayet Et
    Ispartada da petrol vardı demirel içti. Memleketi içe içe kuruttu yakında sularda çekilir.
    Cevapla
  • bin bir ladin 16 yıl önce Şikayet Et
    Petrolü bulanlar 367 kişi değilse . Anayasa mahkemesine başvuruyorum. Denis bey gene mahkemeye başvur.bu hükükmet seçim yatırımı yapıyor 4,5 sene önce buldular seçime az kala basına yansıtıyorlar daha önce Chp döneminde bulunan petrolde olabilir hakkınızı arayın yoksa . hemen tülay ablamız bir zehir zemberek açıklama yapsın . Bu petrolü çıkaramazsın kardeşim anayasa mahkemesini hiçe sayamazsınız o kadar. petrol çıkarma işini yeni kurulacak hükümete bırakmak gerekir. O kuyuyu 367 yi bulmazsan kapatın yoksa partiyi kapatırız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle