Deniz Baykal, Demirel ile görüştü

CHP lideri Baykal, Süleymen Demirel ile Güniz Sokak'ta bir görüşme yaptı. Baykal, 1 saat süren görüşmeyle ilgili telebinin kendisinden geldiğini açıkladı. İkili neyi görüştü?

Deniz Baykal, Demirel ile görüştü
Deniz Baykal, Demirel ile görüştü
GİRİŞ 02.06.2007 11:44 GÜNCELLEME 02.06.2007 11:44
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleymen Demirel ile bir görüşme yaptı. Deniz Baykal görüşme telebinin kendisinden geldiğini ve son gelişmeleri değerlendirdiklerini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i ziyaret etti. Demirel'in Güniz Sokaktaki konutunda gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

Baykal, görüşmenin ardından, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, talebin kendisinden geldiğini belirterek, "Sayın Demirel hepimizin saygı duyduğu, değer verdiği bir devlet adamadır. Ülkenin içinde bulunduğu durumla ilgili değerlendirmelerini, düşüncelerini almak istedim" dedi.

Bunun "bir nezaket ziyareti olduğunu, çok faydalı ve verimli bir görüşme yaptıklarını" kaydeden Baykal, "Adaylık teklifi götürdünüz mü?" sorusuna "Adaylık yok, o işler yok" karşılığını verdi.

YORUMLAR 62
  • Miray BAYRAK 16 yıl önce Şikayet Et
    MEMLEKETİN SELAMETİ İÇİN . Hergün Fetih Suresi\'ni,tesirli duaları okumamız lazım arkadaşlar başka türlü korunamayız bunların şerrinden!Çeşit şeşit fitne tasarladıkları gün gibi ortada maksat: Türkiyeyi iyice karıştırıp bulanık suda saltanatlarını sürdürürken Türkiyeyi de herzaman yaptıkları gibi süründürüp sürekli ağababalarına muhtaç etmek ALLAH korusun!...
    Cevapla
  • Miray BAYRAK 16 yıl önce Şikayet Et
    Ağababasından taktik istemiştir. Bir de üstün destek çabalarından dolayı teşekkür edip \"baba, senin çevren geniştir şu sizinkilere söyle de artık beni koltuğa oturtsunlar nolur nolur nooolurr!\" demiş ardından milletin değerlerine düşman olduğu halde senelerce nasıl sağcı görünüp halkın oyunu sömürmeyi başardıktan sonra sol vurduğunu defaatle anlattırıp zevle dinlemiştir.
    Cevapla
  • Hüseyin Akdağ 16 yıl önce Şikayet Et
    Al Birini. Menfi bulduğu kişilerin davranışlarını eleştiren Türk milleti engin kültüründen şöyle bir deyim türetmiştir:Al birini vur ötekine!
    Cevapla
  • HAYATİ CEYLAN 16 yıl önce Şikayet Et
    . bu işin içinde bir şeytanlık var. Allah hayırlı eylesin.
    Cevapla
  • mehmet demokrat 16 yıl önce Şikayet Et
    hayra alamet değil. eğer halkın çoğunluğu tarafından asla benimsenmemiş;halkın değerleri ile yıllarca alay etmiş,halkı yalan vaadlerle kandırmış... al takke ver külah;gizli oyunlarla anılmış iki kişi buluşuyorsa altında mutlaka bir çapanoğlu çıkar.ah milletin yakasından bir düşseler kurban kesecem vallahi.şu güzelim ülkeyi zehir ettiler bize.azıcık belimiz doğruldu yapmadıkları hinlik kalmadı.sizi bilmem ama bence bu buluşma pek hayra alamet değil.umarım yanılıyorumdur!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek