Cumhuriyet kutlamasında Lancia tanıtıldı

İtalya Cumhuriyeti'nin 61. kuruluş yıl dönümü etkinliğinde Fiat'ın Lancia Ypsilon modeli de tanıtıldı. Lancia CEO'su François: 'Türkiye olmadan Avrupa ufuklarını genişletemeyiz'

Cumhuriyet kutlamasında Lancia tanıtıldı
Cumhuriyet kutlamasında Lancia tanıtıldı
GİRİŞ 03.06.2007 12:42 GÜNCELLEME 03.06.2007 12:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 Lancia Üst Yöneticisi (CEO) Olivier François, Türkiye pazarına girmek konusunda "Türk varlığı olmadan Avrupa ufuklarını genişletmemiz söz konusu olamaz" dedi. İtalya Cumhuriyeti'nin 61'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle İtalya'nın İstanbul Başkonsolosluğu'nda düzenlenen etkinlikte, İtalyan teknolojisi, stili ve tasarımını Türkiye'ye getirmeyi hedefleyen "İtalyan Stili" organizasyonu kapsamında Fiat'ın Lancia Ypsilon modeli de tanıtıldı.


Lancia Üst Yöneticisi (CEO) Olivier François, Lancia'nın İtalyan dizaynının en üst aşamasını temsil etmek üzere dizayn edilen bir araç olduğunu ve İtalya'da 100'üncü yılını kutladığını söyledi. Françis, Lancia'yı Türkiye pazarına sokarken Tofaş'ı seçmeleri konusunda da, geçmişte Tofaş'ın Fiat ürünlerini pazarlamasındaki başarıyı gördüklerini ve bu nedenle Tofaş'tan daha iyi bir partner olabileceğini düşünmediklerini kaydetti. François, Türk pazarına girme sebeplerini ise "Türk varlığı olmadan Avrupa ufuklarını genişletmemiz söz konusu olamaz. Türkiye her geçen gün büyümekte olan bir pazar. Özellikle lüks tüketim maddelerinde altı çizilen bir gelişme var" şeklinde açıkladı.


Tofaş Üst Yöneticisi (CEO) Ali Pandır da, Lancia markasının Türkiye'ye girmesiyle birlikte Tofaş'ın, Fiat, Alfa Romeo, Maserati ve Ferrari ile İtalya'nın 5 önemli markasının Türkiye'de aynı çatı altında temsilcisi olduğunu belirtti. Pandır, Lancia'nın 2007 yılında Ypslion modeliyle Türkiye pazarına girdiğini hatırlatarak, Lancia markasının zarafet, kalite ve estetiğin sembolü olduğunu dile getirdi. Etkinliğe, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Lancia Türkiye Direktörü Altan Aytaç'ın yanı sıra, İtalyan resmi, asker, dini, diplomatik temsilciler ile çok sayıda davetli katıldı.

YORUMLAR 3
  • Fatih Tuğluoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    . Lancia, Fiat\'ın İtalyada ürettiği arabalara verdiği bir isim. Resimdeki arabanın GrandePuntoya benzemesi normal, çünkü aynısı. İtalyada Lancia Ypsilon adıyla satılıyor galiba.
    Cevapla
  • ethem öcal 16 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler. CEO\'ya karşılık kullanılan Üst Yönetici kavramını ilk defa görüyorum ve AA\'ya duyarlılığı için teşekkür ediyorum. İnşallah daha da yaygınlaşır
    Cevapla
  • Mirza Budarnayev 16 yıl önce Şikayet Et
    Lancia. Lancia\'nın tanıtıldığını anladık ama fotoğraftaki Fiat Grande Punto ne alaka o kısmı anlayamadık ? :)
    Cevapla