MHP'nin listesi tamam

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın Yüksek Seçim Kurulu'na vereceği, milletvekili listesini tam olarak belirledi.

MHP'nin listesi tamam
MHP'nin listesi tamam
GİRİŞ 03.06.2007 17:52 GÜNCELLEME 03.06.2007 17:52
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Bahçeli, yakın kurmayı Büyükelçi Deniz Bölükbaşı’yı yine Ankara İkinci Bölge’den aday gösterirken, 'Başbuğ' Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş’i ise Kayseri’den aday gösterecek.

Devlet Bahçeli yine memleketi Osmaniye’den aday olacak. Genel Sekreteri Cihan Paçacı, Genel Başkan Yardımcıları Ali Işıklar, Murat Şefkatli, Sabahattin Çakmakoğlu ve Mehmet Ekici Ankara’dan aday gösteriliyor.

Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, Genel Muhasip Ümit Şafak’ın İstanbul’dan Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural ise İzmir’de liste başı olacak. Genel Başkan Yardımcılarından Faruk Bal Konya’dan, Mehmet Şandır Mersin’den, Metin Çobanoğlu Kırşehir’den, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Nacar Kilis’ten, Recai Yılıdırım da Adana’dan aday gösterilmesi bekleniyor.

İçişleri eski Bakanı Meral Akşener’in İstanbul’dan, Başbakanlık eski Müsteşarı Füsun Koroğlu’nun ise Ankara’dan aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sanatçılar Gökhan Güney, Serdar Gökhan ve Ferit Melen’in oğlu Mithat Melen, Naim Süleymanoğlu İstanbul’dan aday gösterilecek. Dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi Muhmut Demir Amasya'dan aday gösterilecek.

YORUMLAR 127
  • hakan erdogan 16 yıl önce Şikayet Et
    cCc19cCc. 60. hükümet milliyetçi hareket inadına degıl ÖLÜMÜNE MHP
    Cevapla
  • gurbetci 16 yıl önce Şikayet Et
    mhp listesi.. mhp nin liteleri tamamlanmis.milletimize hayirli ugurlu olsun insallah iyi olur milletimizin teveccühünü kazanir.almanyadan gelip sececegiz 8 oyumuz var.hepside mhp nin akp li yorumcular yorumlarinizi okudum da hemi hükümetin icraatlarini övüyorsunuz hemide mhp yi elestiriyorsunuz.ekonomi gercekten iyi ise bunu mhp ye borcluyuz onlarin yaptigi program aynen uygulaniyor. öyle degilmi nesini degistirdiler ayrica bu sitede sizde bazi hususlara uymak zorundasiniz.hakaret etme hakkiniz yok editörler lutfen
    Cevapla
  • fikret pirahmetoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    Bozkurt. Rahmetli Türkeş\'ten DeBa ye bozkurt işareti partiye de üç hilalden başka ne kaldı. bilemediniz mi ben söyleyim. Sözünde duramayan bir genel başkan.
    Cevapla
  • MUSTAFA NAZIM İMAMOĞULLARI 16 yıl önce Şikayet Et
    LİSTE TAMAM İŞLEM TAMAM. Mhp nin listesi tamam:1-Başbakan Bülent Ecevit.O öldüyse başka solcumu yok mesela Deniz Baykal\'ı başbakan yaparlar.2-Meclis başkanı Ömer İzgi.Ö.İzgi milletvekili adayı değilse Mhp de başka solcumu yok elbet birini de TBMM başkanı yaparlar.3-Cumhurbaşkanı A.Necdet Sezer.Sezer 2.defa seçilemezse onun zihniyetinde bu memleketde adammı bitmiş.Elbet ülkücülerle tek bağı ülkücülerin kutsal davasına hasımlık olan bir cumhurbaşkanı bulunur.Acaba bu seçimde de meclise bir Nesrin hanımda getireceklermi.
    Cevapla
  • anti semitik 16 yıl önce Şikayet Et
    devamı 2. şimdi birileri çıkıp diyor ki memleket satılıyor mhp sattırmaz yav anlamadığım mesele bu memeleket toprağını satmaktan ne anlıyorsunuz siz mhp liler bir türlü anlamış değilim toprak satınca ülke elden gidiyor öylemii yani satan sizden daha akılsız öylemi madem siz akıllıydınız satmadan niye milleti üç kuruşa muhtaç ettiniz. 4 ay önce almanyada stutgarttaydım mhp lilere ait bir kasaba camisinde cuma namazı kıldım almanya hristiyan memeleket ne işi var caminin orda merak etmeyin bişeycikler olmaz ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası