Yıldırım maç günleri Eyüp Sultan'da

FB Başkanı Aziz Yıldırım'ın bir bilinmeyeni ortaya çıktı. FB'ye ve Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Spor Yazarı Alaattin Metin, Yıldırım'ın maç sabahları Eyüp Sultan'a gittiğini anlattı...

Yıldırım maç günleri Eyüp Sultan'da
Yıldırım maç günleri Eyüp Sultan'da
GİRİŞ 07.06.2007 10:01 GÜNCELLEME 07.06.2007 10:01
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış
Her maç Eyüp Sultan'a

Aktüel'e F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı anlatan gazeteci Alaattin Metin, Yıldırım'ın her maç sabahı Eyüp Sultan'a gidip dua ettiğini anlattı..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bilinmeyen yönleri, Aktüel'in son sayısında geniş biçimde yayınlandı. Özsel Tortop imzasıyla yayınlanan haberde, Başkan'a yakınlığı ile bilinen Alaattin Metin her şeyi anlattı. İşte Metin'in gözüyle Aziz Yıldırım:

* Yıldırım'ın kötü yönleri, inatçılığı ve çabuk darılması. İnsanların yanlışlarını görünce diyaloğu birden kesiyor. nHayatta önceliği F.Bahçe. Ailesi bile ikinci planda ve bundan şikayetçiler.

* Dayısı Faruk Yalçın'ın kızının sosyete sayfalarından inmemesi Yıldırım'ı çok rahatsız ediyor.

* En büyük merakı evinin bahçesinde güvercin uçurmak. Tahminimce 50-60 kuşu var. Son aylardaki favori şarkısı 'Ağrı Dağın eteğinde uçan güvercin olsam.'

* Kötü gün dostudur. Ergun Gürsoy'u GATA'ya yatıran Yıldırım'dır. Kaç kez ziyaret ettiğini kimse bilmez.

* Maç günleri sinirlidir. Sarı bir kravatı vardır, hep onu takar. Çok dua eder. Her maç günü sabah Eyüp Sultan'a gidip dua eder.

* Tüm branşları takip eder. Tüm sporcuları tanır; onlarla ismen konuşur.

* Babası cinayet işlediğinde çok üzüldü. Babasını çok seviyordu ama annesini daha çok seviyordu. Gelen mektup ve ihbarların hepsini ciddiye alır. Diyelim ki 'Keşan'daki Fenerium'da forma kalmadı' diye yazı yazmışlar. Hemen oraya en yakın mağazaya kendi telefon açar, 'Keşan'a forma götürün' der. Gittiğimiz seyahatlerde genel idarecileri, özellikle Serkan Acar'ı o şehirdeki mağazaları dolaştırır. 'Nerede ne var, ne eksik var, sahte var mı' diye...

YORUMLAR 23
  • Bugra Cetin 16 yıl önce Şikayet Et
    . bir galatasaraylı olarak kendi başkanımızdan utanıyorum.Aziz başkan ise cidden bu işe yüreğini koymuş birisi.Kendisini tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • ayhan birol 16 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım. Başkan kulübüne hastalık derecesinde bağlı bir insan elbette onu antipatik bulanlar var sebebi hırçın davranması ve çabuk öfkelenmesi ama bunun dışında Allah tüm kulüplerimize böyle idealist bir başkan nasip etsin.Eğer mutevazı biri olabilse zannederim her kesimden övgü alırdı,ama ne yapalım kusursuz insan yok,önemli olan FB için yaptığı çalışmalardır.
    Cevapla
  • veysel aslan 16 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Başkan. Sayın Başkanımız ilk başa geldiğinde ne kadar da sevilen biriydi oysa. Ne olduysa Fenerbahcemizin başarılı olmasıyla beraber antipatik oldu. Başkanımız herşey Fenerbahce için diyor. Fenerbahcemizin önünü kesen herşeyle mücadele edeceğiz diyor. Biz de başkanımızla beraber bu yoldayız. Sarı Lacivert renklere gönül bağlamışız bi kere hem de kör düğüm. Sayın başkanımızı antipatik görmek isteyenler öyle görmeye devam etsin. Biz elimizden geleni yapalım gerisini takdiri ilahiye bırakalım.
    Cevapla
  • Mehmet Kılıç 16 yıl önce Şikayet Et
    aman. aman diyim dua filan ettiğini böyle haber yapmayın Aziz başkanın. adamı şimdi tutuklarlar filan .aman canım..
    Cevapla
  • abdulgarib kul 16 yıl önce Şikayet Et
    Sanki insanlığa faydalı bir evliya. Hani hayatı tamamen faziletle gecmiş mana buyukleri var ya hep prensip dolu.muhterem de oyle bir anlatılıyor ki gelde gözunun yasını tut:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle