Devlete katil diyen general kim

Emekli bir generalin bir televizyon programı öncesinde 'Hrant Dink' cinayeti konusundaki görüşleri sorulduğunda 'Devlet gerekirse katil de olur' dediği belirtildi.

Devlete katil diyen general kim
Devlete katil diyen general kim
GİRİŞ 27.06.2007 08:11 GÜNCELLEME 27.06.2007 08:11
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kanal A ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Seçim Pusulası'nın bu haftaki konusu bağımsız adaylardı. Kanal A Haber Müdürü Bedrettin Uğur'un hazırlayıp sunduğu programı bağımsız adaylardan Baskın Oran ve Ufuk Uras katıldı.


Programın diğer konukları Prof. Dr. Fuat Keyman, Prof. Dr. Osman Özsoy ve Gazeteci Ayşe Önal idi. Ama geceye damgasını vuran isim anlattığı bir anı ile Ayşe Önal oldu.

Önal bir kaç hafta önce TV8'de yayınlanan Söz Konusu programına katılmak için gittiğini ve program konuklarından emekli bir generalin kuliste kendisine 'devlet gerekirse katil de olur' dediğini söyledi.

Önal başından geçen olayı programda şu şekilde dile getirdi: 'Emekli paşalardan biriyle kuliste konuşurken, 'Hrant Dink cinayetini nasıl yorumluyorsunuz' diye sordum; o da 'devlet böyle şeyler yapar' dedi. Bunun üzerine ben, ‘Siz katil misiniz?’ diye sordum. ‘Devlet gerekirse katil de olur’ dedi.'








Ayşe Önal programda konuştuğu generalin ismini zikretmedi. Ancak TV8'de kendisiyle birlikte programa konuk olan isim Emekli Tümgeneral Cumhur Evcil idi. Söz konusu konuşmanın bu generalle mi yoksa yanında gelen başka biri ile mi yapıldığı bilinmiyor. Ancak bu konuşmanın yapıldığı kuliste olay anında altı kişinin bulunduğu belirtiliyor.

(Haber7)

YORUMLAR 19
  • MUSTAFA AKKUŞ 16 yıl önce Şikayet Et
    editör. sürekli suç unsuru içeren yorumlar yapılıyor görmüyorsun hiç birisi ihbar eder başın derde girer bebek katili apoyla askeri bir tutan yorumlar var dikkat et EDİTÖR\'ÜN NOTU Sayın yorumcumuz Yorum kriterlerine uyan her yorum onaylanmaktadır. Sitemiz her görüşe açıktır. Herhangi bir düşünce tarzına ambargo konmamaktadır. Eleştiriler onaylanmaktadır. Lütfen hakaret ile eleştirmeyi birbirine karıştırmayınız. Yoğun yorum trafiği nedeniyle bazen istemeden de olsa yorum kriterlerine uymayan yorumlar geçmektedir. İkaz edildiğinde (isim-haber-saat) silinmektedir. Selamlar..
    Cevapla
  • MEHMET ACİL 16 yıl önce Şikayet Et
    BEBEK ... Hanî bir bebek fotoğrafi vardı; karnında bir kurşun,iki yana kan akıyor,hani afiş haline getirilmiş ve her devlet dairesine,bilbordlara asılmış falan. İşte O bebek katili veya katilleri O general meneral, O kaç gündür bombalar ile yakalanan(Ümraniye\'de, Mersin\'de,Eskişehirde...) varya işte onlardır! Dünyada bir kaç ülke var devlet için adam öldüren: Irak,Afganistan,Suriye,Rusya falan Yani ABD de bile yoktur.Devlet için adam,bebek öldürenler,bunları savunanlar,peki yarın Onlar egemen olsalar sizin bebekler
    Cevapla
  • efe aydın 16 yıl önce Şikayet Et
    devletin bireylerle işi olmaz.. evet devletin bireylerle işi olmaz devlet hiçbir zaman olayları küçük düşünmez düşünmemeli ve olayları bireylere endekslemek çok yanlış..eğer devlet isterse geleceği için adamda öldürür adamda güldürür bunu yapabilir ve yapmalı ...osmanlıda fatih devrinden sonra kardeş katli başladı neden??çünü devletin bekası için..bu her devlette her ülkede olabilcek işte bunnun içindir ki devletin bierylerle işi olmaz..yapılan açıklamsı yersiz saçma ve gerkesizdir..sadece gündemi değiştirmekten öteye gitmez...
    Cevapla
  • orkun acar 16 yıl önce Şikayet Et
    KİME GÖRE YÜKSEK MENFAAT. Gökhan bey sizin devlet dediğiniz kim.Bana göre bu cinayette devletin menfati değil bilakis zararı vardır.Bu yüksek menfaat dediğiniz şey,ideolojik bir siyasi görüşün menfaatleri olmasın sakın!!!
    Cevapla
  • Uğur Yılaz 16 yıl önce Şikayet Et
    Meydan bunlara mı kaldı?. Nerde psikopat emekli asker var tv ler onları konuk ediyor. Vatandaşı huzursuz edecek söylemler savurmaya kimsenin hakkı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı