Erdoğan'a YAŞ öncesi brifing verildi

Ağustos ayında yapılacak Yüksek Askeri Şura öncesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan brifing aldı. Erdoğan YAŞ'ta görüşülecek konular hakkında bilgi aldı

Erdoğan'a YAŞ öncesi brifing verildi
Erdoğan'a YAŞ öncesi brifing verildi
GİRİŞ 03.07.2007 00:45 GÜNCELLEME 03.07.2007 00:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen ve Genelkurmay Personel Daire Başkanı Korgeneral Hasan Memişoğlu tarafından verilen brifing, yaklaşık 25 dakika sürdü.

Korgeneral Memişoğlu, YAŞ toplantısında gündeme gelecek dosyalar hakkında, Başbakan Erdoğan'a bilgi sundu.

Yüksek Askeri Şura'da, görev süreleri dolan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert ile, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yener Karahanoğlu'nun yerine, yeni atamalar yapılacak.

Şura toplantısında, silahlı kuvvetlerdeki terfi ve ihraçlar da karara bağlanacak. Şura toplantısı, 1 - 4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

CNN

YORUMLAR 8
  • Ahmet Altındiş 16 yıl önce Şikayet Et
    Gül Sevgili Receb Abim. Gül Sevgili Başbakanım Bu Vatan Seninle Gurur Duyuyor ve Her Zamanda Gurur Duyacaktır.YÜCE SEVGİLİ ALLAH CC RABBİMİZ SİZLERİ HIFSI MUHAFAZA BUYURSUNLAR BAŞI DİK VAKUR GÜL BAŞBAKANIM.
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 16 yıl önce Şikayet Et
    Fotoğraf verdiği hava çok enteresan. Fotoğraf öylebir karede çekilmişki,çok enteresan.Nereden bakarsanız bakın ayrı bir yoruma gebe.Başbakan askerin önünde,başbakan kontrolü sağladı,başbakan general şapkası ile selamlama yapıyor,başbakannın arkasında (destek)asker var,Başbakan yenilmedim ayaktayım,başbakan ipleri eline aldı,başbakan bu ülkenin tek yöneticsi benim.Gibi anlamlar yüklemek hiçde doğru olmaz.Ama gerçek olanı vede olması gerekeni de bu.En kötü siyasetçiyi askeri yönetime tercih ederim.
    Cevapla
  • ibrahim burak 16 yıl önce Şikayet Et
    . yahu bu brifingler herzaman veriliyordu.bizler bilmiyorduk sadece.Bu askeriye sanki ne zaman doğru karar almış ki.bi düşünün vardır bunda da bu bit kemiği.genelkurmay başkanımız düşünün ya orgeneral olmuş üstünü yeni mi biliyor sanıyorsunuz.belkide haklısnız yeni tanıdı galiba.ama ideolojik düşüncelerini bir kenara bırakmaları zor gözüküyor.bu milletin askeri iseler bırakmak zorundalar.
    Cevapla
  • güllü aslan 16 yıl önce Şikayet Et
    ast-üst mü????. sayın iskender tokelin yorumu + siz ordunun üst olarak kabul ettiği ve brifing verdiği başka bir başbakan hatırliyormusunuz? erkekler ve ürkeklerde de dahil. işte beyler erkek olmanın farkı bu!
    Cevapla
  • MUSTAFA AKKUŞ 16 yıl önce Şikayet Et
    lafa bak hizaya gel sayın tokel. önceden orduya saymadık laf bırakmayanlar şimdi ordu dedikleri kuruma ordumuz der olmuşlar noldu acaba işlerine elince ordumuz gelmeyince ordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt