Bu afiş Saadet'in başına bela oldu

Saadet Partisi'nin seçim kampanyasında kullandığı 'Çayın tadı kaçtı, anladık ki sensiz olmuyor' sloganıyla beraber kullandığı bu fotoğraf davalık oldu. Resimdeki kadın tepkili.

Bu afiş Saadet'in başına bela oldu
Bu afiş Saadet'in başına bela oldu
GİRİŞ 11.07.2007 19:38 GÜNCELLEME 11.07.2007 19:38
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Müşteki Hatice Yılmaz, Rize Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dava dilekçesi verdikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, çay toplarken çekilen bir fotoğrafının, Saadet Partisi seçim broşürlerinde, "Çayın tadı kaçtı. Anladık ki... Sensiz olmuyor" sloganı ile kullanıldığını belirterek, "Kimse benden izin almadı. Bu resimler internet siteleri ve gazetelerde de yer alıyor" dedi.

Parti hakkında 50 bin YTL'lik maddi ve manevi tazminat davası açtığını ifade eden Yılmaz, "Bu afişle kişilik haklarım ihlal ediliyor. Beni bir partiye mal ediyorlar. Benim siyasetle ne işim olur. Benim tozlu çamurlu ellerimden siyasi rant elde etmek istiyorlar. Bunu hiçbir siyasi parti yapamaz" diye konuştu.

Noter kanalıyla Saadet Parti'ye, broşürlerin kullanılmaması için ihtar çektiğini belirten Yılmaz, "Resmimin seçim otobüsü, gazetelerde ve internet sitelerinde propaganda aracı olarak kullanılmaması için gerekli girişimleri başlattım. Çok istiyorlarsa manken bulsunlar veya kendi eşlerinin, annelerinin resimlerini yayınlasınlar" dedi.

AA

YORUMLAR 51
  • yasin bulut 16 yıl önce Şikayet Et
    haber7 sen saadetı kotule bakalım. sen bole saadetı kotule bakalım.o kadına akıl veren avukatta obur dunyada allah a ne hesap verecek bakalım ınadına saadet...tek care saadet....sonuna kadar....
    Cevapla
  • Fikri güler 16 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİYE NİYE OY.......... bİR ARKADAŞIM AKP niye oyvereyim demiş Sadece TUNcay özkan ulusalcı taifesi ilhan selçukun saldırıları karşısında benim milyonlarca oyun olsada hepsi Akpartiye helal olsun kardeşler........
    Cevapla
  • hamza salman 16 yıl önce Şikayet Et
    ya bikere de öz elestiri yapmayi ögrenin yahu deli edeceksiniz adami. kimis kadini sucluyor yok rant pesinde kimis ak partiyi kesin onlar yapmistir hic kimse biz bu kadindan nicin izin almadan yayinladik diye öz elestiri yapmiyor. simdi size soruyorum ey saaadetli milli görüscü takva ehli!!!yorum cular sizin ananizin bacinizin resmini koysalar izinsiz yaninada anladikki snsiz olmuyor diye ekleseler ne yapardiniz?..her seye tevil yapmaya alismissiniz nasilsa hadis cok islam tarihi de genis tevil yapmak icin malzeme de cok yap yap dur o olmuyorasa baska bi kissa bul.
    Cevapla
  • millidava 16 yıl önce Şikayet Et
    .... nereden saldıracağınızı bilmiyorsunuz.. saldır haber 7 saldır bakalım...
    Cevapla
  • makro pasa 16 yıl önce Şikayet Et
    ibrahim hamarat ve akp lilere. s.a. kardeşlerim tayyibe ve akp ye saadetliler iftira atıyormuş peki siz ne yapıyorsunuz Erbakan hoca tirilyonları götürmüşmüş 1.si dava konusu para 870 milyardır 2 Erbakan hoca bu davada parayı zimmetine geçirmekten mahkum olmamış özel belgede sahtecilikten mahkum olmuştur. 3 mahkeme politik bir kararla haksızca bir karara imza atmıştır ve siz bunları bildiğiniz halde utanmadan sıkılmadan iftira atıyorsunuz. peki saadetliler akp ye ve tayyibe ne iftira atıyormuş hadi söyleyin.Akp ye neden oy vereyim!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam