'İyi dinle namaz kılan Hüsnü Efendi'

Daha önce “Bana bak, köy kahvesinde beni dinleyen Ahmet Efendi!” diyerek Anadolu insanına seslenen Erbakan bu kez namaz kılan Hüsnü Efendi'ye hitaben konuştu.

'İyi dinle namaz kılan Hüsnü Efendi'
'İyi dinle namaz kılan Hüsnü Efendi'
GİRİŞ 12.07.2007 12:53 GÜNCELLEME 12.07.2007 12:53
Bu Habere 319 Yorum Yapılmış

Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan; Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) tarafından düzenlenen konferanslar serisinin üçüncüsünü İstanbul’da verdi.


Bostancı Gösteri Merkezi’ni tıklım tıklım dolduran çoğu genç binlerce kişiye hitabeden Erbakan, konferansında “AKP dönemindeki manevî tahribat ve Millî Görüş’ün manevî kalkınmayı nasıl sağlayacağını” anlattı.

'AKP, siyonizmin yıkım planını  yürütmek için işbaşında...'


Erbakan konuşmasına dua ile başladı. Millî Görüş Lideri ardından siyonizmin nasıl bir inanışla hareket etmekte olduğunu tarihi gerçeklerle anlattı. Siyonizmin ve Siyonistlerin kendi inançlarını paylaşmayan diğer insanları, yani tüm insanlığı köle olarak gördüğünü; buna karşı dinimiz İslam’ın Allah’tan başkasına kulluk yapmayı reddettiğini belirten Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, İslam’ın özündeki direniş ve köleliği reddedişten dolayı siyonistlerin Müslümanlara büyük bir kin duyduklarını, kendi planlarına İslamı yok etmeden ulaşamayacaklarına inandıklarını söyledi. Erbakan, siyonistlerin Anadolu’da bağımsız bir devleti kendileri için en büyük tehlike olarak gördüklerini ve bu doğrultuda Osmanlı devletini nasıl çöküşe sürüklediklerini anlattı. Siyonizmin İslam ile savaşını asırlardır Haçlı Savaşlarıyla sürdürdüğünü hatırlatan Erbakan, Çanakkale Savaşı’nın da bu konudaki en önemli örnek olduğuna işaret etti. 1990 yılından beri 17 yıldır bir haçlı seferi düzenlenmekte olduğunu söyleyen Erbakan, Türkiye’de yürütülen manevî tahribatın bir planın gereği sürdürülmekte olduğunu ifade etti. Erbakan, AKP döneminde yapılan manevî tahribatı rakamlar ve tablolarla gözler önüne serdi. Daha sonra 22 Temmuz seçimlerinin önemine değinen Erbakan, maddî ve manevî yıkımın ve bunun neticesinde suçların bu hükümet döneminde geçmiş dönemlere nazaran tam bir patlama yaptığını söyledi.

Sakallı Hüsnü Bey’e hitap
Daha önce verdiği konferansında “Bana bak, köy kahvesinde beni dinleyen Ahmet Efendi!” diyerek Anadolu insanına seslenen Erbakan, bu konferansında ise “Bana bak namazını kılan Sakallı Hüsnü Bey” diyerek AKP'ye oy verenlere hitap etti.


Erbakan  “Beni iyi dinle namaz kılan Hüsnü Efendi!” diye başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: “Efendim bunlar da eski Millî Görüşçü, bunlar da sizlerin eski talebesi, bunlara oy vermek lazım deyip duruyorsun. Her şeye bir kılıf buluyorsun. Hadi oradan! Sakallı Hüsnü beni duyuyor musun, senin bu AKP’ni Siyonistler ve ırkçı emperyalistler işbaşına getirdi. Bunlar ne söylerse yalayıp yutuyorsun. Bana bak, uyan uyan, seni narkozluyorlar, uyuşturuyorlar. Ne zaman uyanacaksın? Siyonizm seni aldatıyor. Oyunu kendine ver, tarihine ver, inancına ver, Millî Görüş’e ver, Saadet Partisi’ne ver. Bizim vazifemiz memleketimizin evlatlarını uyarmaktır. Biz bu konferansları senin için veriyoruz. Aldanma! Kulaklarını iyi aç, beni iyi dinle. Hem namaz kılacaksın hem Yahudi’ye hizmet edeceksin. Böyle bir şey olmaz.”


Siyonizmin Türkiye’deki planlarını için AKP eliyle yürüttüğünü vurgulayan Erbakan, Ortadoğu’ya dayatılan Büyük Ortadoğu Planı (BOP)’a dikkatleri çekti. Erbakan, “Afganistan’ı işgal ettiler, Irak’a girdiler. Her gün Müslümanları öldürüyorlar. Lübnan’da Hizbullah’a yenildiler. İsrail saldırıyor, bunlar askerimizi Lübnan’a gönderiyor. Hizbullah’ı silahtan tecrit etmek için gönderiyor. Şimdi siyonistler nefeslerini tutmuş bekliyorlar ve AKP’yi tekrar işbaşına getirmek için medyasıyla bütün gücüyle harıl harıl çalışıyorlar. Yeniden iktidara getirirlerse AKP’nin Lübnan’a Hizbullah’ı silahsızlandırmak için gönderdiği askerimizi Hizbullah’la çatıştıracak. Hizbullah Bana saldırdı diyecek. Uyan ey sakallı Hüsnü Bey. Vereceğin oyla intihar etme. Oyunu Millî Görüş’e ver. Bak biz askerimizi nereye göndereceğimizi biliriz” şeklinde konuştu.

'AB’yle uyum adı altında çürümüşlük dayatılıyor...'


Erbakan, milletlerin ayakta durmasının en önemli unsurunun manevî güç olduğuna işaret ederek “Türkiye gençliğinin maneviyatsızlaştırıldığını ve bunun için çok özel çabalar içinde çalışmalar yapıldığını” söyledi. Siyonizmin Avrupa Birliği’yle elele verip uyum adı altında her türlü çürümüşlüğü ülkemize dayattığını anlatan Erbakan, Millî Görüş iktidara geldiğinde bu tahribatı nasıl ortadan kaldıracağını ve manevî kalkınmayı nasıl sağlayacağını madde madde anlattı.


Erbakan dua ile başladığı konuşmasını yine dua ile bitirdi.


(Milli Gazete)


 

YORUMLAR 319
  • Yusuf Yıldırım 16 yıl önce Şikayet Et
    engelli zıplayan!!!!. Görmeye gerek yok. Kokuyor, kokuyor..
    Cevapla
  • ENGELLİ KOŞU 16 yıl önce Şikayet Et
    Cevap yoksa şom ağız var. Taharat yanlışımızı nasıl gördün?...
    Cevapla
  • yasin bulut 16 yıl önce Şikayet Et
    akp yıkılacak korkuyor..... akp lıler cok korkuyor saadet partısı meclıse gırecek akp yıkılacak dıye.ewet korktugunuz basınıza gelecek vede saadet meclıse gırecek.hocam hep dogruları konusuyor.goreceksınız hepsı dogru olacak hocamın anlattıklarının.ama iş işten gecmemiş olsun.hocam sana tesekkur edıyorum.cok guzel konusuyorsunuz.inşallah saadet partısı kazanacak saadet partısı gelıyor....tek care saadet partısı....SAADET PARTISI
    Cevapla
  • millidava 16 yıl önce Şikayet Et
    .... hocam çok güzel bir konuşma yamıştır kendisinden Rabbim razı olsun. uyan ey müslüman kardeşim... ayetlerin bir bölümünü okul kitaplarından kesen zihniyetten uyan..
    Cevapla
  • Selim Çakır 16 yıl önce Şikayet Et
    Oy bölme. Arkadaşlar oyların bölünememesi için ikitane aynı politikayı uygulayan parti olması lazım. Saadet ile aynı politikayı savunmadığınıza göre Oy bölme diye bişi olamaz. Bırakın CHP ye yarar geyiklerini. Bu oy bölme işini Fazilet partisinden ayrılırkende düşündünüzmü ? Bence hayır Birde Sn Erbakan\'a iftira atanlara gülüyorum. Namazını ytartışan arkadaş kendisi namaz kılıyormu acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!