Deniz Baykal'a 'Yahudi bursu' şoku

Vakit, Başbakan Erdoğan’ın ABD'de okuyan çocuklarını her fırsatta tartışma konusu yapan CHP lideri Deniz Baykal'ın, şu ana kadar hiç bilinmeyen bir yönü ortaya çıkardı.

Deniz Baykal'a 'Yahudi bursu' şoku
Deniz Baykal'a 'Yahudi bursu' şoku
GİRİŞ 15.07.2007 09:37 GÜNCELLEME 15.07.2007 09:37
Bu Habere 208 Yorum Yapılmış

Salih Bilici'nin haberi


AK Parti Hükümeti’ne karşı en ulusalcı muhalefeti yapan ve özellikle dindar bir cumhurbaşkanına karşı çıkan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, dünyanın en zengin Yahudi ailesi Rockefeller’in bursuyla Amerika’da okuduğu ortaya çıktı.

Baykal, 1963'te Türkiye’deki doktora çalışmalarını tamamladıktan sonra iki yıl Rockfeller Foundation bursu ile ABD'de kaldı ve Columbia ile Berkeley üniversitelerinde çalışmalarını sürdürdü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika’da okuyan çocuklarını gündeme getiren Baykal’ın, Yahudilerin bursuyla Amerika’da okuduğu günleri unutturmak istemesi dikkat çekiyor. Baykal’ın bursuyla okuduğu Rockfeller Vakfı’nın patronu David Rockefeller, dünyayı yönettiği söylenen Council On Foreign Relations, Bilderberg Group ve Trilateral Commission adlı gizli örgütlerin imparatoru olarak biliniyor.

David Rockefeller’e bağlı bu örgütlerin üyeleri üç ayrı gruba ayrılıyor. Bunlar; “Kuzey Amerika seçkinleri”, “Avrupa Seçkinleri” ve “Japon seçkinleri”. Bu oluşumun içersinde Türkiye seçkinleri Bilderberg Grubu’na üye yapılmışlar. Rockfeller Vakfı, yabancılara burs veren kurumların başında geliyor. Vakfın harcadığı paranın üçte birinin CIA tarafından sağlandığı ifade ediliyor.

Bu vakıf, geri kalmış, müttefik, peyk ya da üstü kapalı sömürge ülkelerdeki gençleri elden geçirip değerlendirmek, Amerikan sevgisini, bağlılığını aşılamak amacıyla kuruldu. Vakıf, önem verdiği ülkelerde, kendisine bağlı geleceğin liderlerini kurstan geçirip yetiştirmek üzere bugüne kadar sayısız gence Amerika’da eğitim imkanı sağladı.

YORUMLAR 208
  • Ahmet KOSE 16 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şaşırmadım... Ülkeyi kaos ortamına ancak böyle bir eğitim almış olanlar sürüklemek ister..
    Cevapla
  • Nuhun Gemisi 16 yıl önce Şikayet Et
    chp=mhp=akp= işbirlikçiler. evet tabiiki baykalın ne olduğunu biliyoruz..bunun gibi araştırsak birsürü gizli işleri vardır tıpkı devlet bahçeli gibi.. tayyip beyin de islam düşmanı papa ratzinger ile çekilen fotoları ve yahudi lobisinden aldığı cesaret ödülünü de haber yapın da insanların gözü açılsın.
    Cevapla
  • meriç öztürk 16 yıl önce Şikayet Et
    yaaa baykal. önce dönüp kendımıze bakmamız lazım sayın baykal.seçim meydanlarında taş atarken birilerine dönüp bir aynaya bakmak lazım
    Cevapla
  • MEHMET KASIM 16 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN BAŞBAKANIN VE SAYIN UNAKITANIN GİZLİCE GÖRÜŞTÜKLERİ İŞADAMI MALUM ADINI HEPİMİZ BİLİYORUZDUR OFER,MÜSLÜMANMIYDI ACABA YOKSA YAHUDİMİ?. akp döneminde bir sürü yahudi şirket toprak satın aldı,şirket kurdu,türkiyeye mal sattı bunlar günah degil bunlar iyi güzel secim yaklaştı nerden ne buluruzda milletin gözünden düşrürüz.valla siz düşüyorsunuz sevgili akpli kadro
    Cevapla
  • yusuf bozkurt 16 yıl önce Şikayet Et
    HELAL BE. Evet helal olsun adama be yıllardır diyet borcunu MÜKEMMEL bir biçimde ödüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması