Hasan Şaş yolcu gibi

Galatasaray'da, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın adeta canından bezdirdiği tecrübeli futbolcu Hasan Şaş, her an sarı-kırmızılı takımdan ayrılabilir.

Hasan Şaş yolcu gibi
Hasan Şaş yolcu gibi
GİRİŞ 23.07.2007 12:32 GÜNCELLEME 23.07.2007 12:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış
Harun Muslu'nun haberi

Eski Galatasaray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Hasan Şaş'a kanca attı. Ukrayna Birinci Ligi takımlarından Shaktar Donetsk'i çalıştıran Rumen teknik adam, eski talebesi için Adnan Polat aracılığıyla Galatasaray Kulubü'ne resmi transfer teklifinde bulundu.

Kalli'nin şova yönelik oynadığı için her fırsatta eleştirdiği milli futbolcunun, Romanya'dan gelen teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Feldkamp, Hasan Şaş'ın takım oyunu yerine şova yönelik oynamaya devam ettiği taktirde forma şansı bulamayacağını açıklamıştı.

YORUMLAR 6
  • muhammetzana taş 16 yıl önce Şikayet Et
    hasan şaş gitme dur. bence galatasarayı galatasaray yapan oyunculardan biridir hasan şaş diğer gençlere abilik yapacak o yüzden gitmesi doğru değil
    Cevapla
  • Uğur Ünal 16 yıl önce Şikayet Et
    Bence YaNLıŞ.... Hasan yıllardır galatasaray forması için ter dökmüş bunun yanında milli takımımızın dünya 3.lüğünde başrol oynamış bir futbolcumuzdur. Hasan\'ın isteyince neler yapabileğini biliyoruz onun için kolay olan yolu yani hasan\'ı kaybetmek yerine onu kazanmaya çalışmalıyız bence hasan en az 3 sezon daha galatasaray\'ın ilk 11\'inde oynayabilir tabi kazanılırsa. Hasan\'ı bırakmayın galatasaray taraftarı onu seviyor...
    Cevapla
  • serkan kurt 16 yıl önce Şikayet Et
    nasıl yani. şimdi benim anlamadığım hasan şaş a ukrayna takımından teklif geliyo ama hasan şaş romanyadan gelen teklife sıcak bakıyo nasıl yani romanyadan kim teklif yapmış ayrıca ukrayna takımına ne demiş aman kafam karıştı şimdi hasan şaş nereye gidiyor haber 7 editörleri açıklarsanız seviririm
    Cevapla
  • veysel kaya 16 yıl önce Şikayet Et
    gönder gitsin... Takıma zerre kadar faydası olacagını sanmıyorum O eski hasan degil. Yaptıklarıyla futbolu arasında çok mesafe var.. Fazla üzün sürmez yeşil sahaya tribünden bakar..
    Cevapla
  • gençfenerbahçeli 16 yıl önce Şikayet Et
    . çok bile durdu bir an önce gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle