Bu da günün en yağdanlık haberi!

Günün en yalaka haber başlığı ve sunumu Akşam gazetesinden geldi. Her ne kadar Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut, göğsünü gere gere savunacak kadar AK Parti hayranı olsa da kaza bela götürür, nazardan saklar kabilinden böyle bir habere de ihtiyaç görmüş

Bu da günün en yağdanlık haberi!
Bu da günün en yağdanlık haberi!
GİRİŞ 23.07.2007 13:28 GÜNCELLEME 23.07.2007 13:28
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Allah için hakkını verelim haber yalan değil ama halk denilen kişi sayısı gözönüne alınınca espri açığa çıkıyor:


Halktan Sezer’e: Gitme


Cumhurbaşkanı Necdet Sezer, vatandaşın “Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” tezahüratıyla ve alkışlarla uğurlandı

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, eşi Semra Sezer ile birlikte sabah erken saatlerde oyunu kullandı. Sezer, saat 09.00’da eşi Semra Sezer ile birlikte Çankaya Birlik Mahallesi’nde bulunan Ahmet Andiçen İlköğretim Okulu’na geldi. Vatandaşların alkışlarıyla karşılanan Sezer çifti, sivil bir makam aracı tercih etti. Okulun ikinci katında bulunan 2073 numaralı sandıkta oy kullanan Sezer, eşine öncelik verdi.



Sezer, kimlik ibrazı için Anayasa Mahkemesi kimlik kartını, Semra Sezer de sürücü belgesini kullandı. Sezer’in çıkışı sırasında bazı vatandaşlar, “Allah sizi başımızdan eksik etmesin” diyerek, sevgi gösterisinde bulundu. Sezer’in oy kullandığı sandıktan CHP birinci parti çıktı.

YORUMLAR 35
  • Sabit Kal 16 yıl önce Şikayet Et
    Sayin yorumcular. benmi körümde göremedim, bu haberin neresinde vatandas \"gitme\" demis? Ha basliktami, onuda gazetecinin uydurdugu zaten belli, ne demismis \"bazi vatandaslar\"? \"Allah seni basimizdan eksik etmesin\" demis. Bunlar zaten üc kisiyi 30 Milyon\'a bedel gördüklerinden, onlarin gözünde halk \"bazi vatandaslar\"di. Ha sen ve benmi? Biz bu \"bazi vatandaslar\"a dahil degiliz. Acaba bu \"bazi vatadaslar\"in disinda kalan \"diger vatandaslar\" ne demisler (iclerinden tabi!)? Senin ve benim diyecelerimi, baska birsey demez!
    Cevapla
  • mehmet cetiner 16 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaskanlıgı. burda deginmek istedigim bir konu eger simdi sezer konusulan varsayimlara gore istifa ederse ve hukumeti kisa surede bir cumhurbaskanligi secimine zorlarsa turkıyeyı bence kausa ıtıcektır ve kım vatan hayını ortaya cıkacaktır bırılerıne nefretle yapılan ıslerı vatan odememelı tabıı kı bole bır varsayım olursa!
    Cevapla
  • Ercüment Can 16 yıl önce Şikayet Et
    sadece haber 7 mi yapacak?. Sadece haber 7 mi yağcılık yapacak, bırakın başkaları da başkalarına yağ çeksin. Haber 7 kime yağ çekiyor bakalım bilebilecek misiniz; baş harfleri AKP! tarafsız habercilikmiş, şaşarım! Haberin içine yorum katmayın da okumaya devam edelim. Yormunu okuyucu ayrıca yapıyor zaten, Haber 7\'nin yorumuna gerek yok. İyi gidiyordunuz da son zamanlarda ölçüyü biraz kaçırdınız.Zafer sarhoşu gibisiniz.
    Cevapla
  • Mehmet Mütercimler 16 yıl önce Şikayet Et
    Gideceksin. Ve bu milletin tarihi seni kara sayfalarına yazacak, gideceksin ve senin soyundan gelenler senin utancınla yaşamaya alışacak, senin gibilerin yanına gideceksin aydınlık yüzler yanında olmayacak. Gideceksin ve biz sevineceğiz. Bir daha sen ve senin gibiler bu ülkenin o makamlarına gelmeyecek.
    Cevapla
  • UyutulanNesil 16 yıl önce Şikayet Et
    Hadiiiii Oradan !. Cumhuriyet Mitinglerinide gördük ne dedi o ukala basin? Unutmadik. Milyonlar falan filan laiklik.O kisiler simdi Sezer`e gitme demislermis. Hadiiii oradan . Secim sonucu Sezer`i daha da dibe itti. Derhal Görevinden istifa etmelidir.Halk gereken cevabi verdi ona. Onun Türkiyenin önünü acmasi icin derhal bir dakika bile gecmeden istifa etmesi gerekiyor. Eger Halka , Millete , Anayasaya , Demokrasiye,Sagduyuya bir nebze inanci varsa derhal IS TI FA etmelidir. NOT:DAMADI bile secilemedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması