İşte Meclis'e giremeyen ünlüler!

Kamuoyunun yakından tanıdığı ünlü isimler seçimlerde Meclis'e girmek için ter döktü. Kiminin partisi baraj altında kaldı, kimi yeterli oyu alamadı. İşte Meclis'e giremeyen ünlüler:

İşte Meclis'e giremeyen ünlüler!
İşte Meclis'e giremeyen ünlüler!
GİRİŞ 23.07.2007 13:35 GÜNCELLEME 23.07.2007 13:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi


Herkesin televizyonlardan çok iyi tanıdığı isimler 22 Temmuz seçimlerinde Meclis'e girmek için ter döktüler. Kiminin partisi baraj altında kalırken kiminin partisi ise barajı geçmesine rağmen yeterli oyu alamadı.

Meclis'e giremeyen ünlü simaların ne yapacağı hayranları tarafından merakla bekleniyor. Akıllara gelen ilk soru şöyle: Bunlar aktif siyaset hayatlarına devam edecek ya da partilerinden istifa edip eski işlerine geri mi dönecek?

Peki kim bu ünlüler?

Serdar GÖKHAN: Bir zamanlar Yeşilçam'da gövde gösterisinde bulunan Serdar Gökhan MHP'den aday olmuştu. Ancak partisi tarafından İstanbul 2. Bölge 5. sıra milletvekili olarak gösterilen Serdar Gökhan hayal kırıklığı yaşadı ve Meclis'e giremedi.

Naim SÜLEYMANOĞLU: Dünya ve Avrupa Halter Şampiyonaları'nda üst üste aldığı başarılı sonuçlarla Türkiye'nin adını Dünya'ya ezberlettiren Naim Süleymanoğlu da Meclis'e giremeyen ünlüler arasında.

Daha önceki seçimlerde belediye başkanlığı için ter döken Süleymanoğlu bu sefer şansını milletvekilliğinde denemek istedi.

Yine MHP'den aday olan Naim Süleymanoğlu İstanbul 3. Bölge'den 6.sıra Milletvekili adayıydı. Süleymanoğlu, partidaşı Serdar Gökhan gibi yeterli oyu alamadı.

Şebnem KISAPARMAK: Fatih Kısaparmak'la evli olan ve televizyon programları ve çıkardığı şiir kasetiyle hayranlarının, özellikle kadın hayranlarınının, beğenisini toplamıştı.

Kısaparmak, en son Kanal7 televizyonunda 'Şebnem Kısaparmak'la Paylaştıkça' ve eşi Fatih Kısaparmak'la beraber yaptığı 'Şebnem ve Fatih' adlı programında hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Kısaparmak, 22 Temmuz seçimlerinde Demokrat Parti'den Kastamonu milletvekilli adayıydı. Ancak partisi barajı aşamayınca, ünlü sunucuya Meclis yolu da kapanmış oldu.

İbrahim TATLISES: Ünlü türkücünün nerede ve ne şekilde aday olacağı büyük bir merak konusu olmuştu.

Ancak Tatlıses milletvekili kesin listelerinin Yüksek Seçim Kurulu'na tesliminden kısa bir öncesinde kararını verip Genç Parti'den aday olacağını açıklamıştı.

Bunun üzerine memleketi Şanlıurfa'dan tepkiler gelmiş, Tatlıses de bu tepkilere cevap vermişti. Hatta bu tepkiler yerini bir ara iddialara bırakmıştı. Tatlıses Şanlıurfa'dan neden bağımsız aday olmamıştı?

Ünlü türkücü Sedat Bucak'tan tehdit mi almıştı?

Ya da Tatlıses, Şanlıurfa'da DTP'nin desteklediği bağımsız adayların oyları bölünmesin diye mi aday olmamıştı?

TATLISES KIRK YILLIK GENÇ PARTİ'LİYDİ SANKİ

Seçim hazırlıklarında İbrahim Tatlıses en az Cem Uzan kadar çalıştı. Uzan da Tatlıses'in bu çalışmalarından çok memnun kalmıştı ve bunu her seferinde dile getiriyordu.

Seçim bürolarında toplantılara katıldı, katıldığı televizyon programlarında partisinin ideolojisini seçmenlere anlatmaya çalıştı.

Tatlıses düzenlemiş olduğu mitinglerde de vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmalarda neden siyasete atıldığını şöyle açıklamıştı: ’Bodrum’da 18’lik kızlarla dolaşmak yerine buraya geliyorum’ demişti.

Ancak Genç Parti yüzde 10'luk baraja takılınca Tatlıses evine çekildi ve sessizliğe büründü.

Ama tahminen Tatlıses, bu sesizliği kısa bir süre sonra bitirip Bodrum'da 18'lik kızlarla gezmeye devam edecektir.

YORUMLAR 17
  • Seber Han 16 yıl önce Şikayet Et
    Demirel nerede?. Ben asil bu kösele suratliyi merak ediyorum. Acaba halen yuzunde o gicik, pis siritisindan eser var mi?
    Cevapla
  • yunus ziya 16 yıl önce Şikayet Et
    ayağını sıcak tut başını serin kendine bi iş bul düşünme derin derin. çok görmemek lazım çünkü ibo beyin almış olduğu eğitim ve görgü kuralları bunu gerektiriyor yoksa anlamazmı insan bu millet oyu hizmet edene veriyor.zira çok sevdiğiniz dünya dahi size böyle haksızlık yapıyor dünya diyoruz çünkü 18 lik kızlarla bodrumda fikri ahiret inancına ters düşer şimdi anladınmı dünya sana kazık attı ibo bey yerinde olayım o dünyaya küserim fazla sevmem dünya neden gıcık alıyorsa ben ona yapışırım ancak senin felahın onda ibo aksi taktirde böyle sandığa gömülürsün
    Cevapla
  • MEHMET ACİL 16 yıl önce Şikayet Et
    Urfa\'dan. Urfa\'da İbo efendiye: sen kimmmmm, Millet vekili kim! Urfa\'da olsa 18 lik 3-5 ki,şi oy verebilirdi ötesi olamazdı... Allah vergisi ses dışında, sende ne var ibo? Sen Bodrum\'a git git, senin gibi soy(18lik).. vardır...Sauna ya da git!
    Cevapla
  • ugur mus 16 yıl önce Şikayet Et
    demekki..... Demekki öyle bol kesen sallamakla olmuyor İbrahim efendi.Sen AALHIN sana lutfettiği sesini kullan sahnelerine geri dön.Bu millet senin sesini seviyor seni değil.Hasbel kader inşaat işciliğinden devşirmesin.Ama kusura kalma,onca tele vole programından sonra sana oy versinler. Naim bey bu iş haltere benzemez.Milletin vebali senin kaldırdığın yükten daha ağır....
    Cevapla
  • Fatih KEBABCI 16 yıl önce Şikayet Et
    . Ehhh nediyelim Allah Korudu. Çok şükür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!