Stepanov vize bekliyor

Intertoto Kupası 3. tur rövanş maçında Romanya'nın FC Otelul Galati takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Porto ile anlaşan Stepanov ise vizesini bekilyor...

Stepanov vize bekliyor
Stepanov vize bekliyor
GİRİŞ 23.07.2007 14:26 GÜNCELLEME 23.07.2007 14:26
Stepanov Trabzon'da

Intertoto Kupası 3. tur rövanş maçında Romanya'nın FC Otelul Galati takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana Musa, Risp ve Ayman katılmadı. Sağ ayak adalesinde hafif sakatlığı bulunan Tayfun Cora ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bordo-mavili takım önce toplu daha sonra ise gruplar halinde koşu yaptıktan sonra yarı sahada taktiğe dayalı bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

Öte yandan Portekiz'in Porto kulübüyle anlaşan Milan Stepanov ise takımla birlikte çalışmalara katılırken, Portekiz'e gidecek oyuncunun vizesinin gelmesini beklediği bildirildi. Yarın Trabzon'dan ayrılarak Portekiz'e gidecek olan Sırp oyuncunun Porto kulübü yetkilileriyle görüşme yaptıktan sonra sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Trabzonspor, FC Otelul Galati maçının hazırlıklarını bugün saat 18.00'de yapacağı çalışmayla sürdürecek.