Son günlerin en büyük saldırısı

Reuters haber ajansının son dakika haberine göre Kuzey Irak'ta petrol yüklü 3 tankerle düzenlenen saldırıda 175 kişinin kişinin öldüğü bildirildi.

Son günlerin en büyük saldırısı
Son günlerin en büyük saldırısı
GİRİŞ 14.08.2007 23:59 GÜNCELLEME 14.08.2007 23:59
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Irak ordusu, ülkenin kuzeyinde küçük bir dini azınlık olan Yezidilerin yaşadığı kentte düzenlenen intihar saldırılarında en az 175 kişinin öldüğünü, 200'ünün yaralandığını bildirdi.


Irak ordusundan yüzbaşı Muhammed El Caad yaptığı açıklamada, 3 intihar eylemcisinin kullandığı petrol yüklü tankerlerle Yezidilerin yaşadığı Musul'un batısındaki Kahtaniye kentinde düzenlenen saldırıda en az 175 kişinin yaralandığını kaydetti.


Yüzbaşı, Irak'ta 4 yıldır savaşın hüküm sürdüğü ülkede düzenlenen bu en kötü saldırıda en az 200 kişinin de yaralandığını belirtti.


AA

YORUMLAR 29
  • SERMİL DURMAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    Türk Tankerli Saldırılar. Sayın editör saldırıları Türk tankerleri ile mi yapmışlar? Yayınladığın resimi göre öyle anlaşılıyor.... Ayrıca yayınladığı yazıya göre 175 kişi yaralanmış diyorsun... onlar ölmedimi?
    Cevapla
  • Sabit Kal 16 yıl önce Şikayet Et
    Islam, müslümanlara savas ilan edenleri savas meydaninda,. suc isleyenleride seriat mahkemesinin karariyla, yine mahkemenin vazifelendirdigi kisiler eliyle insan katline cevaz vermistir. Bunun disinda hangi din ve irktan olursa olsun, nerede yasiyor olursa olsun insan öldürmek haramdir ve kisasi gerektirir. Hic kimse kendi kendine hüküm verip cana kiyamaz, gerekcesi ne olursa olsunki islamin yüceligi burada ve buna halel getirilemez. Yezidilerin müslümanlara savas ilan edip etmedigini biz bilmiyoruz. Birde bunu gayri müslimlerin yapmis olma ihtimalide cok büyüktür.
    Cevapla
  • osman avsar 16 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan demokrisisi. Bence diger arab ulkelerine ornek olmali irakin simdiki hali cunku bugun iraka yarin baskasina
    Cevapla
  • mesut ÇALIŞ 16 yıl önce Şikayet Et
    ne bu yaaa. adamın kafasını bozmasınlar bizdemi dağa çıkalım
    Cevapla
  • mustafa pelit 16 yıl önce Şikayet Et
    konu saptı. Artık o kadar gundemimize oturmuski cumhurbaskanlıgı her yerde o tartısılıyor alakası olsun olmasın..175 kişi olmüş yok abdullah yok sezer hala bunları tartışacak duruma gelmişiz bunu buraya getirenler biraz gözlerini açıp kayıp olan vicdanlarını arasınlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız