Leman'dan tartışılacak kapak

Yaptığı kapaklarla sık sık ülke gündemine giren Leman dergisi, son kapağında Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ü çizdi. İşte çok tartışılacak o kapak.

Leman'dan tartışılacak kapak
Leman'dan tartışılacak kapak
GİRİŞ 23.08.2007 09:34 GÜNCELLEME 23.08.2007 09:34
Bu Habere 326 Yorum Yapılmış

Penguen Dergisi de daha önce Başbakan Erdoğan'ı 'Tayyipler alemi' kapağıyla eleştirmiş ve Erdoğan bu karikatür için 40 bin YTL'lik dava açmıştı. Ancak mahkeme davanın reddine karar vermişti.


 


 



YORUMLAR 326
  • Yankı Yağız 16 yıl önce Şikayet Et
    Komik . Yapılası en doğru şey.Ayrıca O bir karikatür değildir Çizim dir karikatür konuşma balonları girince yazı girinci olur.
    Cevapla
  • Yankı Yağız 16 yıl önce Şikayet Et
    Komik. Ne desem nerden başlasam bilemiyorumki şöyle başlıyayım \'\'YAZIK\'\' siz ağ kafalılar çevrenizde dönenleri anlamazsınız ki mizahdan anlayasanız.Leman dergisinin o sayfasını ilk gördüğümde gülmedim,hiç gereği yoktu dedim birde sizin yorumlarınızı gördüm iyiki yapmışlar çizime gülmedim ama şuan çok eğleniyorum bir gün hala tek el olmayan basın-yayın organları kalmışken ki mizah dergisini bu biçim kullanmak çok çirkin ama artık etrafta basında ağ kafalıları yüceltmekten başka bir işe yaramayan bir çevre varken
    Cevapla
  • ercan er 16 yıl önce Şikayet Et
    osman. osman, aklını neden kullanamıyorsun.. daha ne diyeyim sana. ağacın kovuğundanmı çıktın sen..
    Cevapla
  • Miray BAYRAK 16 yıl önce Şikayet Et
    UNUTMADAN OSMANCIK!. Burda Tükiye dış politikasını sana anlatacak değilim neyin ne için yapıldığını sizingibiler bizden iyi biliyorsunuz ama anlamak işinize gelmiyor! O kazkafalı lafını şahsına aynen iade ediyor ve son olarak: tekrar kim olursa olsun düzgün bir kadına yapılan böyle adi bir hakareti alkışlayacak kadar küçük olan kafalarınıza yuuuh çekiyorum !!!!!
    Cevapla
  • Miray BAYRAK 16 yıl önce Şikayet Et
    Osman yıldız haddini bil!. Burda Hayrunnisa hanımın kişiliğinde bir anlayışa en adi hakaretin yapıldığının farkındayız!Orda örtülü veya örtüsüz hangi ahlaklı kadın olursa olsun cevabımız aynı olurdu annadın mı!Örtülü bir kadına yapılarak dini bir farza da hakaret edildi.Biz sizler gibi karımıza kızımıza şey dendiğinde susacak kadar geniş değiliz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı