Sabırlı şeyhe 'ya sabır' dedirtti

Özel uçakla İstanbul'a getirilen Şeyh Maktum ve Kraliçe'nin milyon dolarlık atları 'Sabırlı'yı geçemedi. Büyük ödülü Jokey Halil Karataş'ın bindiği 'Sabırlı' kazandı....

Sabırlı şeyhe 'ya sabır' dedirtti
Sabırlı şeyhe 'ya sabır' dedirtti
GİRİŞ 10.09.2007 11:17 GÜNCELLEME 10.09.2007 11:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Veliefendi Enternasyonel Koşuları, dün yapıldı. Dünya medyasının gözlerini çevirdiği yarışta, ne Dubai Emiri Maktum'un 3 milyon dolarlık atı, ne de İngiltere Kraliçesi'nin 1 milyon dolarlık atı birinci olamadı.


Büyük ödülü, Halis Karataş'ın bindiği 'Sabırlı' kazandı. İlk koşulardan olan Malazgirt Yarışı'nda Sheikh Abdullah Bin Al Thani'nin sabihi olduğu 'Al Dahma' adlı at birinci oldu. Enternasyonal Boğaziçi Koşusu'nu Stall Kaiserberg'in sahibi olduğu 'Bussoni' adlı at kazandı.


Bu arada İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in 'Banknote' isimli atı 5'incilikte kaldı.


(Takvim)

YORUMLAR 2
  • erkan durgun 16 yıl önce Şikayet Et
    Sabırlı. Sabırlı şuanda Türkiyenin en iyi atıdır üstündede Türkiyenin en iyi jokeyi var bush atı gelse farketmez sonuç gayet normaldir ama ilk ayaktaki arap atlarımız hayal kırıklığı yaratmıştır
    Cevapla
  • ali ucuncu 16 yıl önce Şikayet Et
    surpriz. basinda haberlerde falan surpriz oldugunu yaziyorlar. kardesim Halis Karatasin bindigi at surpriz olmaz. o sutcu beygirine de binse kesin kazanir. karatas hipodromlarin maradonasidir.
    Cevapla