Trabzonspor'da Hüsyen PFDK'ya sevkedildi

Trabzonspor kaptanı Hüseyin Cimşir, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Trabzonspor'da Hüsyen PFDK'ya sevkedildi
Trabzonspor'da Hüsyen PFDK'ya sevkedildi
GİRİŞ 27.09.2007 17:52 GÜNCELLEME 27.09.2007 17:52
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Trabzonspor’a gönderilen yazıda; 26.09.2007 tarihinde çeşitli basın organlarında çıkan, 'Trabzonspor’a karşı linç kampanyası yürütülüyor. Buna gerekli tepkiyi koymalıyız' şeklinde beyanlarda bulunduğu bildirilen bordo-mavili futbolcu Hüseyin Çimşir, tedbirsiz olarak PFDK’ya gönderildi. Bu konuda bordo-mavili kulüpten 3 gün içerisinde PFDK’ya savunma göndermesi istendi.

Bu arada Türkiye Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Trabzonspor Basketbol takımı kadrosunu 4 oyuncuyla güçlendirdi. Yeni oyunculardan Rus asıllı Türk oyuncu Roman Tok Akçakoca Poyrazspor’dan, İbrahim Mert Adapazarı Büyükşehir Belediyespor’dan, Fahri Şahin Amasya Zile Belediyespor’dan ve Volkan Çam da Genç Banvitliler’den transfer edildi. 1.85 boyundaki İbrahim guard, 2.00 boyundaki Volkan ile 1.97 boyundaki Fahri forvet ve 2.06 boyundaki Roman Tok’un pivot pozisyonunda oynadıkları açıklandı.

YORUMLAR 14
  • ihsan Ates 16 yıl önce Şikayet Et
    Yattarada Sarı Saçlı. Atın kardeşim yattarayı, türkiye federasyonu birde böyle karar ver senin saçın sarı al sana ceza de... herkez kendine yakışanı yapar
    Cevapla
  • aziz özkan 16 yıl önce Şikayet Et
    hepsine verin de kurtulun!!!!. yazıklar olsun linç değil katliam gibi bir şey kardeşler trabzonsporu çekelim ligden istanbul türksel ligini kurun avrupada iyi işler yaparsınız.... ah yönetim ahh senin basıretsizliğin pasif kaldınız elin oğlu gündemi belirliyor biz de arkadan gidelimm masaya yumruk vuramıyoruz ki tozlarını temizliyoruz elin oğlu vurdukdan sonraa.... selamlar hayırlı cumalarrr...
    Cevapla
  • gökhan meter 16 yıl önce Şikayet Et
    garip. TSliler,uLUSOYA fenerliler sahip çıkmaya başladılar.Fb için Ulusoydan iyi başkan mı olur.trabzonlular Bursa,Sivas,Manisa takımlarını unutmayın.Fair-Play çerçevesinde küme düşmeleri için herşeyi yapalım.Bizim için her maçta\'kümeye\'diye bağırıyorlar.Bursa,vestel yönetim krizi içinde.Yakında Sivası da göreceğiz.Alanya eline sağlık.
    Cevapla
  • sait albayrak 16 yıl önce Şikayet Et
    Haluk Ulusoy. Sn Haluk Ulusoyun Trabzonspora bugüne kadar ne katkısı oldu allah aşkına biriniz söyleyin.Böyle bir adamın peşine takıldık.Yönetim baştan hata yaptı.Trabzonspor sayesinde ayaktaydı. şimdi bitti artık derhal terketsin o koltuğu yazıklar olsun ona ve Trabzonsporluluğuna . Bu yöenetimde gitmeli yerine AĞAOĞLU gelmeli bu takımı ancak AĞAOĞLU kurtarır.M.ALİ YILMAZ da bu işi beceremez.
    Cevapla
  • ibrahim keleş 16 yıl önce Şikayet Et
    lüffen gidin !!!. lSizler sporumuzda olduğunuz sürece ASLA bir adım öne GİDEMEYİZ!!... ali ŞEN, adnan POLAT, aziz YILDIRIM ve ekibi, sinan ENGİN, ilhan CAVCAV, HALUK ULUSOY, erman TOROĞLU, yıldırım DEMİRÖREN, bülent YAVUZ, Oktay DERELİ, Tamer TUNA, fatih AKYEL (görünen köy e klavuza gerek yok)... bu arkadaşlar TÜRKİYE CUMHURİYETİ’ inde spor yorumu dahi yapmamalıdırlar !!! geçmişteki yaptıkları hareketler türk futboluna hangi yönde fayda sağladıklarını açıkca bir göstergedir. halk olarak bu insanların arkalarından gitmeyin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle