Tuncay Özkan Kanaltürk'ü sattı

Tuncay Özkan sahibi olduğu Kanaltürk televizyonunu sattı. Kanalın yeni sahibi yönetimi Cumartesi günü devralıyor. Peki kanalın yeni patronu Özkan'la devam edecek mi?

Tuncay Özkan Kanaltürk'ü sattı
Tuncay Özkan Kanaltürk'ü sattı
GİRİŞ 02.10.2007 00:00 GÜNCELLEME 02.10.2007 00:00
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Superpoligon'un iddiasına göre, Tuncay Özkan Kanaltürk'ü kesin olarak Turgay Ciner'e sattı. Devir işlemleri Cumartesi günü Kanaltürk'ün Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'ndeki binasında yapılacak.

Tuncay Özkan'ın Kanaltürk üzerinde sadece yüzde 10 cıvarında bir hissesi kaldı.

TUNCAY ÖZKAN KANALDA KALACAK MI?

Tuncay Özkan yakın adamları Kerimcan Kamal ve Adnan Bulut'la birlikte kanaldan tamamen ayrılıyor. Diğer personel ise işlerine devam edecek.

Özkan frekansını kendisinin verdiği ve Cumhuriyet Gazetesi'nin kurduğu Cumhuriyet TV'nin en tepesindeki isim oldu. Bu televizyonun genel yayın yönetmenliğini ise Adnan Bulut yapacak.

YORUMLAR 67
  • selim kosova 16 yıl önce Şikayet Et
    Güldürme adamı !. Zeki Sezer sen evvela iki lafı bir araya getirip cümle kurmasını öğren ; hitabetini geliştir ! Saçma sapan konuşupta milleti kendinize güldürmeyin ! Sen adayını çıkar ; seçilir belki !
    Cevapla
  • vahdeddin 16 yıl önce Şikayet Et
    tuncay ve saz arkadaşları. baykalın devrileceğini anlayınca, sarıgül beni sarmaz deyip kanalı satıyo galiba. önce eski tüfek cüneyt arcayürek le cevizci hulki için tartışıp onu kaçırdı şimdi kendi kaçıyor. hayır olsun...
    Cevapla
  • yılmaz alay 16 yıl önce Şikayet Et
    satmaya alışık. bu adam satmaya alışmış: vatanını, inançlarını, kanalını... bakalım daha neler satacak.
    Cevapla
  • yusufkaan 16 yıl önce Şikayet Et
    . chp ye geri versin nasıl olsa onların yeni bir secime daha var nasıl olsa
    Cevapla
  • ömer faruk 16 yıl önce Şikayet Et
    uyanık adam. adam yaptı yapacağını...kısa bir süre önce yağdanlık yapıyordu kanallarda çıkmak için şimdi kanal sahibi ve o kanalı milyon dolarlara satıyor...kurduğu kanaldan bizlere küfür ede ede milyonları götürüyor bide akp yi begenmez görünüyor oysa Akp nin sayesinde şimdi dolar milyoneri olucak Dilerim Allahtan yedirmez o parayı sana burnundan gelir fitil fitil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi