1.5 yaşındaki çocuğu ile intihara kalkıştı

Osmaniye'de, çocuğuyla ile birlikte çıktığı binanın çatısında intihar girişiminde bulunan bir kişi, belediye başkanının iş sözü vermesi üzerine ikna edilerek indirildi.

1.5 yaşındaki çocuğu ile intihara kalkıştı
1.5 yaşındaki çocuğu ile intihara kalkıştı
GİRİŞ 07.10.2007 01:06 GÜNCELLEME 07.10.2007 01:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, bir süredir işsiz olan ve eşi 15 gün önce evi terk eden Abdullah C. (30), bunalıma girerek, 1.5 yaşındaki kızı Y.C. ile birlikte İstiklal Mahallesi'ndeki 3 katlı bir binanın çatısına çıktı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından ikna edilmeye çalışılan Abdullah Y, 1 aydır iş aradığını belirterek, intihar etmek için kararlı olduğunu söyledi.

Eşi Şerife C'nin (28) getirilmesi üzerine sakinleşen kişi, olay yerine gelen Osmaniye Belediye Başkanı Davut Çuhadar'ın da iş sözü vermesi üzerine, ikna olarak güvenlik güçleri tarafından bulunduğu yerden indirildi. Çevredeki vatandaşlar tarafından dövülmek istenen kişi, daha sonra ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü

YORUMLAR 2
  • selim nihavend 16 yıl önce Şikayet Et
    Mirza Budarnayev. Sen nasıl yazardın bu haberi.. Saçma sapan şeylere takılmayın.
    Cevapla
  • Mirza Budarnayev 16 yıl önce Şikayet Et
    1.5 yaşındaki çocuğu ile intihara kalkıştı. Çocuğun yaşı intihar için küçükmüdür ? Birlikte intiharlaarda yaş sınırı kaçtır ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!