Siyah forma UEFA'ya takıldı

Şırnak'ta 13 askerimizin şehit edilmesinden sonra Milli Takım'ın cumartesi günü Moldova maçına siyah forma ile çıkma planları UEFA'ya takıldı.

Siyah forma UEFA'ya takıldı
Siyah forma UEFA'ya takıldı
GİRİŞ 10.10.2007 17:16 GÜNCELLEME 10.10.2007 17:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Federasyon yöneticisi Mustafa Yazıcı, Moldova maçına siyah forma ile çıkmayı çok istediklerini ancak bunun için UEFA'nın izminin işi zorlaştırdığını söyledi. Yazıcı, 'Şehit haberlerinin geldiği gün biz böyle birşey düşündük. Ancak bunun için UEFA'nın izni gerekiyor. Maç yurtdışında olduğundan siyah forma ile çıkmamız çok zor gözüküyor.' dedi.

A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Moldova ve Yunanistan maçının primlerini şehit ailelerine verileceğine dair çıkan haberleri okumadığını belirterek, 'Bu tür haberlerin nasıl çıktığını bilmiyorum. Çünkü medyaya açıklama yapmıyorum. Malesef siz yazıyorsunuz biz de okuyoruz.' dedi.

YORUMLAR 15
  • salihkutlu 16 yıl önce Şikayet Et
    Neden kızıyorsunuz ki?. Milli takımda prim verilmez haklısınız ama bu prim sistemi yıllardır yapılıyor siz dünya 3.lüğünün milli ruhlamı geldiğini sanıyorsunuz başarılı olunca herşey unutuluyor bu memlekette, ve helal olsun deniliyor aldıkları ücrete ama başarısızlıklarında nedense bukonu gündeme geliyor milli takımda prim olmaz diye bu arada basında bunlardan intikam almak için bu primlerin şehit ailelerine verilmesini istiyor hayırda zorlmak iyidir insanları da prim alamayacaklarını anladıklarında galip gelirlermi o şüpheli işte
    Cevapla
  • ibrahim keleş 16 yıl önce Şikayet Et
    lüffen gidin !!!. Siz hala FUTBOL umuzun başındamısınız ? Sizler sporumuzda olduğunuz sürece ASLA bir adım öne GİDEMEYİZ!!... ali ŞEN, adnan POLAT, aziz YILDIRIM ve ekibi, sinan ENGİN, ilhan CAVCAV, HALUK ULUSOY, erman TOROĞLU, yıldırım DEMİRÖREN, bülent YAVUZ, Oktay DERELİ, Tamer TUNA, fatih AKYEL (görünen köy e klavuz gerekmez)... bu arkadaşlar TÜRKİYE CUMHURİYETİ’ inde spor yorumu dahi yapmamalıdırlar !!! geçmişteki yaptıkları hareketler türk futboluna hangi yönde fayda sağladıklarının açıkca bir göstergedir.
    Cevapla
  • ahmet levent ay 16 yıl önce Şikayet Et
    Nasil Milli Duygudur Bu?. Milli takimin oyuncularina prim ne demektir anlayabilen varmi arkadaslar, Milli takim formasi bu kardesim, milli ruhlami oynayacaklar paranin motivasyonuylami, utanmadan alirlarsa yaziklar olsun hepsine bes para etmez takimlara karsi basimizi egdirdiler simdide prim alacaklar hemiiii, verenede yuh alanada yuh yuhki yuh
    Cevapla
  • ersin ulu 16 yıl önce Şikayet Et
    Gözünüzü Toprak Doyursun!!!!. Söyleyecek başka birşey bulamıyorum.Siz o primleri hak edecek ne yapıyorsunuz.O alacağınız 200.000 dolar şehit olan kardeşlerimizin belkide ömür boyu çalışıpta kazanamayacağı para.Bu kadarmı aç gözlüsünüz.Memurum aldığım 1000 ytl para 500 ytl vergi kesintisi var hanginiz veriyosunuz bu vergiyi.Bu nasıl bir mantıktır o para boğazınızdan nasıl geçecek.Onca aç ve yetim varken hepinize Başta o primi vaad edenlere basına tepki gösteren terime yazıklar olsun.Dilerm o paralar boğazınızdan geçmeye nasip olmaz.
    Cevapla
  • serkan akkaya 16 yıl önce Şikayet Et
    serkan akkaya. ya nedir bu prim denen olay adamlar zaten götürüyo birde kalkmışlar prim alıyorlar versinler fakirlere o parayı daha çok guven kazanırlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle