Erdoğan ile Olmert Ortadoğu'yu görüştü

Başbakan Erdoğan'ın İsrail Başbakanı Ehud Olmert ile yaptığı görüşmede, Türkiye-İsrail ilişkilerinin ve Orta Doğu barış sürecinin ağırlıklı olarak ele alındığı öğrenildi

Erdoğan ile Olmert Ortadoğu'yu görüştü
Erdoğan ile Olmert Ortadoğu'yu görüştü
GİRİŞ 23.10.2007 22:20 GÜNCELLEME 23.10.2007 22:20

Edinilen bilgilere göre, Erdoğan-Olmert görüşmesinde ağırlıklı olarak, Türkiye-İsrail ilişkileri ve Orta Doğu barış süreci ele alındı.

Bu konuda, Türkiye'nin Orta Doğu barış sürecine yapacağı katkılar üzerinde duruldu. Görüşmede ayrıca, Erdoğan'ın Olmert'e, Haremüşşerif'teki kazılarla ilgili gönderilen teknik heyetin hazırladığı ve UNICEF'e sunduğu raporu takdim ettiği belirtildi.

Erdoğan-Olmert görüşmesinde, İsrail-Filistin sorununun çözümüne Türkiye'nin katkısının da ele alındığı, bu konuda neler yapabileceğinin konuşulduğu da bildirildi.


 Öte yandan, İsrail'in Suriye'ye düzenlediği operasyon sırasında Türk sınırları içine düşen yakıt tankı ile ilgili İsrailli yetkililerin önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacağı öğrenildi

YORUMLAR 4
  • MEHMET SAĞLAM 18 yıl önce Şikayet Et
    yahudiye dostum diyen iflah olmaz. eğer siyonist israile emparyalist abd ve avrupaya dostumuz müttefikimiz diyorsak heralde düşmanlarımızda belii evet düşmanlarımız bellli kimmiş onlar yürek pare ırak önceleri satılmış mahsun çaresiz aç filistin afganiztan keşşmir çeçenistan eritre işte bunlar bizim dostlarımızın düşmanları işte artık yastığınıza başınızı rahat koyun güclü dostlarımız zayıf düşmanlarımız var korkuya gerek yok....
    Cevapla
  • Sabri Sabret 18 yıl önce Şikayet Et
    Unutmayalım ki, Osmanlıyı Yahudiler yıkmıştı!. Türkiyeyi de eğer isterlerse, gine yıkarlar.Onun için akıllı ve sağduyulu davranalım,Çünkü bunlar 120 sene Türkiyeyi yönetmişler ve Dünyayı da bunlar yönlendiriyorlar.Eğer sayın erdoğan ilişkileri keserse, iktidarı zora sokar ve CIA,Mossad ve MİT ile başı belaya girebilir.Menderes ve Özal misali riskli, bütün devletlerle ilişki kurmak zorundayız.Aksi takdirde bunlara daha da yem oluruz.Kısacası yahudi deyince İsrail akıla gelmesin ve Türkiyenin içindeki israil daha güçlüdür. Bir Türk israile bedel değildir.
    Cevapla
  • Ergül GÜL 18 yıl önce Şikayet Et
    tayyip!!. biz seni takiyye yapıyor sanıyorduk ama sende çok pişkin bir adammışın be!!!yazıklar olsun sana!!!ortadoğunun seçilmiş hükümetini sırf hamas diye terör örgütü ilan ettin,ve gidip yahudinin elini sıktın!! ötlekler topluluğu çıktınız hepiniz!hani gücünüzü halktan alıyordunuz!bakıyorum halka güvenmemeye başladınız!conilerle şaronlarla tokalaşmaya devam!
    Cevapla
  • Ahmet Ortal 18 yıl önce Şikayet Et
    onada sor. Tayyip bey,İsrail başbakanına sorarmısın kuzey Irak\'a girelimmi girmeyelimmi? onada sorda içimiz rahat olsun,onlara danışmadan olmazzzz,uyanın millet uyanın Türkiye\'nin her tarafında yavas yavas çatışmalar başlıyor iç savaşa sürükleniyoruz senin başbakanın ona buna el pençe açıyor hala yazık yazık..Koskoca Osmanlı bir tokadıyla devletleri yıkan Osmanlı ne hale getirdiler seni..Atam rahat uyu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dağıstan'dan kıyametvari sahneler: Doğalgaz boru hattı patladı
İran, ABD helikopterini düşürdü! Trump: Karşılık vermek zorundayız