MGK'da açıklanan gizli rapor ne?

MGK'da PKK'nın Kuzey Irak'taki son hareketleri ile ilgili çok önemli bir istihbarat bilgisinin açıklandığı ortaya çıktı. İşte PKK'nın Mehmetçiği sivillerle karşı karşıya getirme planı:

MGK'da açıklanan gizli rapor ne?
MGK'da açıklanan gizli rapor ne?
GİRİŞ 25.10.2007 09:35 GÜNCELLEME 25.10.2007 09:35
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Milli Güvenlik Kurulu’na gelen istihbarat raporlarına göre PKK sivil alanlara çekiliyor. Bir saldırı anında Türk askerini Kuzey Irak’taki sivillerle karşı karşıya getirmeyi planıyor.

Raporda F-16’ların sınırdan 50 km içeri girip Zap, Hakurki, Hınere, Lolan e Metina Kamplarını yerle bir etmesinin ardından teröristler sivillerin yaşadığı köylere yerleşmeye başladığı belirtiliyor. Buna göre PKK’lıların hain tuzağının Kuzey Irak’taki sivilleri kalkan gibi kullanmak olduğu tespit edildi. Türk askeri ile Kuzey Irak’taki sivilleri karşı karşıya getirme planı MGK değerlendirildi. Buna göre öncelikle teröristlere sağlanan lojistik destek kesilecek.

YORUMLAR 23
  • serdar kopan 16 yıl önce Şikayet Et
    bunun için gizli istihbarata gerek yok azıcık akıl yeter . fazla akıllı biri olmamakla beraber daha geçen hafta bunun olacağını burada söyledim. dedik ki, sizin göründüğü kadarıyla başarılı bir operasyon yapma kabileyetiniz yok. olsaydı bu işi bu kadar dallanıp budaklandırmazdınız. o neden sakın operasyon falan yapmayın bu işi yüzünüze bulaştıracaksınız. bizim devlet erkanı da toplanmış güye çok gizli bir istihabratı paylaşmış. gülsem mi kızsam mı ne yapsam. bu devlet bu kadar zayıf organizasyona nasıl dönüştü anlamıyorum.
    Cevapla
  • kaan polat 16 yıl önce Şikayet Et
    bir şırnaklı olarak. bende şırnaklıyım ve kürdüm ama bu vatan için bu bayrak için ve bu toprak için yapamayacagım hiç bişey yoktur..bu vatana bu topraga canım feda olsun..bin kere gelsem bu dünyaya bu vatan için kendimi feda ederim...türk kardeşlerimi çok seviyorum... bu vatan bu toprak ve bu bayrak birlikle.tek yürekle ALLAH ın yüce izniyle herşeyi aşacak ve haine geçit vermeyecek bu böyle biline....
    Cevapla
  • umut beydağı 16 yıl önce Şikayet Et
    GÜNEYDOĞU NEDEN İHMAL EDİLDİ?. bu toprakları verimli kılmak günümüz teknolojisiyle çok kolay, bakın İsrail bun çölde yaptı. Üstelik bizim topraklarımızda bir hazine yatıyor; PETROL (Bir zamanlar Şükrü Elekdağ bu bölgede petrol araştırmaları için ABD\'nin kapısını çalmış, nedense eli boş dönmüştü) İsrail-daha ziyade masonlar- bu toprakları almak için devletin içine soktuğu adamlarla güneydoğuyu ihmal ettirdi ve üzerinde terör estirdi. Artık hükümet daha iyi çalışmalı, korkmamalı bu kadar masonik güçlerden, aç kuyuyu al petrolü.
    Cevapla
  • erhan acun 16 yıl önce Şikayet Et
    MGK\'nın gizlisi varmıydı?. Bu lafı çoktan beri söylerler MGK \'da konuş sokakta dinle diye çünkü alınan kararlar sokağa anında yansırdı.Eğer buna rağmen MGK\'nın gizlisi varsa tek kelimeyle bravo en azından bunu sızdırmamışlar.Nasıl olmuşsa bunu gizlemeyi başarmışlar.
    Cevapla
  • furkan boz 16 yıl önce Şikayet Et
    DOCTOR G çok doğru. evet arkadaşlar kardeşlerim bende kürt üm şunu bilmenizi isterimki kürt milleti müslümanlığı birebir yaşayan bir halktır TC yaşayanlar için söyliyorum bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek olduğunu bilen allah korkusu ile yaşayan bir toplum bence pkk müslüman değil ABD ve ısrail in yetiştirdiği ermeni ve rum kökenli bu vatana kanım canım feda olsun duyun ABD KÖPEKLERİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor