FB-BJK derbisinin muhtemel 11'leri

Turkcell Süper Lig’in 11. haftası yarın dev bir maça sahne olacak. Ezeli rakipler F.Bahçe ile Beşiktaş, derbi maçta Kadıköy’de karşı karşıya gelecek. İşte muhtemel 11'ler:

FB-BJK derbisinin muhtemel 11'leri
FB-BJK derbisinin muhtemel 11'leri
GİRİŞ 02.11.2007 17:10 GÜNCELLEME 02.11.2007 17:10
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve Digitürk Lig TV’den naklen yayınlanacak maçı hakem İsmet Arzuman yönetecek. Arzuman’ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Alper Ulusoy yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Oktay Demiray.
Karşılaşmada ayrıca, hakem gözlemcileri olarak Muhittin Boşat ile Serdar Tatlı, federasyon temsilcileri olarak da Ata Özer, Nail Aylanç ve Mehmet İnce görev yapacak.
Fenerbahçe ile Beşiktaş, dev maçın hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla tamamlayacak.

FENERBAHÇE

Derbi maça ev sahipliği yapacak olan Fenerbahçe, ezeli rakibini yenerek, zirve yarışını sürdürmek istiyor.
10. hafta sonunda 19 puanla 4. sırada yer alan sarı-lacivertli takım,
Beşiktaş’ı mağlup ederek, ezeli rakibi karşısında Kadıköy’deki son 7 resmi maçı kapsayan, 6,5 yılı aşkın süredir kazanamama serisine son vermek amacında.
Teknik direktör Zico yönetiminde derbi maçlarda genelde başarılı sonuçlar alan Fenerbahçe, son 2 resmi maçta mağlup ettiği Beşiktaş önünde yine galip gelerek, lider Galatasaray’ı takibini sürdürmeyi hedefliyor.
Ligin ilk haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisinin ardından yaptığı son 15 resmi maçı da kaybetmeyen 'Sarı Kanaryalar'da, sakatlığı süren kaleci Serdar Kulbilge ile Katar’da dün dizinden atroskopi olan Kezman forma giyemeyecek, Önder Turacı’nın sakatlığı da sürüyor. Fenerbahçe’de, sakatlığı geçen takım kaptanı Alex de Souza’nın ise derbide forma giymesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ

Galatasaray ve Trabzonspor maçlarının ardından, bu sezon ligdeki 3.
büyük karşılaşmasını da deplasmanda yapacak olan Beşiktaş ise derbi maç öncesi 21 puanla 3. sırada bulunuyor. Geçen sezon Fortis Türkiye Kupası’nda yarı finalde eledikleri ezeli rakiplerine, daha sonra Turkcell Süper Lig’de kendi evinde 1-0, TFF Süper Kupa’da Köln’de 2-1 yenilerek, her iki organizasyonda da şampiyonlukları kaptıran Beşiktaş, yarınki derbiyi kazanarak, Kadıköy’de 6,5 yılı geçen kaybetmeme geleneğini sürdürmek amacında. Genç teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde henüz ezeli rakiplerine karşı derbi galibiyetinin sevincini yaşayamayan 'Kara Kartallar'da, derbi öncesi İbrahim Toraman, Nobre ve Serdar Kurtuluş’un sakatlıkları bulunuyor. Bu futbolcuların durumunun akşam yapılacak idmanın ardından netlik kazanması bekleniyor.

OLASI 11’LER

Ezeli rakiplerin derbi maça şu 11’lerle çıkması bekleniyor:
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Deniz, Aurelio, Vederson, Alex, Semih.
Beşiktaş: Hakan, Ali Tandoğan (Serdar Kurtuluş), Gökhan, İbrahim Toraman (Diatta), İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Koray (Burak), Tello, Delgado, Bobo.


Nobre derbi kadrosundan çıkartıldı


 Beşiktaş'ın yarın oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi Mert Nobre, Siyah-Beyazlı takımın kadrosundan sakatlığı gerekçesiyle çıkartıldı.


Brezilyalı futbolcunun, Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında sol arka adalesinde ödem oluşmuş ve tedavisine başlanmıştı. Ancak, Nobre'nin sakatlığının yarınki derbide oynamasına engel olduğu ve bu sebepten ötürü kadrodan çıkartıldığı öğrenildi.


Öte yandan, sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş ve İbrahim Toraman'ın ise, durumlarının henüz netlik kazanmadığı kaydedildi.


Bu iki oyuncudan İbrahim Toraman'ın oynama olasılığının yüksek olduğu öğrenilirken, Serdar Kurtuluş'un ise kadroya alınması halinde karşılaşmaya yedek başlayabileceği belirtildi.

YORUMLAR 16
  • hasan dursun 16 yıl önce Şikayet Et
    avrupadaki fener. avrupada bi fenerbahce kendinden söz ettiriyor besiktas daha ne yapti liverpoolu kazanmak olmaz deplasmanda da yensin o zaman basarili derim...
    Cevapla
  • samet olcay 16 yıl önce Şikayet Et
    . jimnastikçiler şampiyonluğunuz kadar konuşun! bu işler haluk amcanızdan beleş yıldız almaya benzemez =)))
    Cevapla
  • ertuğrul çetinoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    ikisi de iyi takım. iki takım da Türkiyeyi Yurt dışında iyi bir şekilde temsil ediyor. kaliteli bir maç olacak. iyi olan kazansın. bir fb\'li olarak FB\'nin kazanmasını isterim tabi. :=)
    Cevapla
  • batuhan elçi 16 yıl önce Şikayet Et
    :). 3 avans 4 de biter...kalecısız
    Cevapla
  • selim öncü 16 yıl önce Şikayet Et
    yarın . sız fb aklınız yerındemı husran duygularınız yenıden gunışığına çıkacak ağla fenerbahçe zavallı fenerbahçeeee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle