Kamanlılar şehidini uğurladı

Şehit Bahtiyar Şimşek'in eşi Selda Şimşek, çocukları ile eşinin Türk Bayrağı'na sarılı tabutu başında dimdik ayakta durmaya çalıştı. Acılı eş: 'Çocuklarım da asker olacak.'

Kamanlılar şehidini uğurladı
Kamanlılar şehidini uğurladı
GİRİŞ 08.11.2007 15:43 GÜNCELLEME 08.11.2007 15:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Tunceli'de terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek, Kırşehir'in Kaman ilçesinde binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Kaman Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen cenaze törenine,ellerinde Türk bayraklarıyla katılan yaklaşık 10 bin kişi, bölücü terör örgütü aleyhine sloganlar attı.


Şehit Jandarma Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek'in cenazesi, Devlet Hastanesi morgundan alınarak babasının Hacıpınar Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Şehit Şimşek'in cenazesi, buradan kortej eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na getirildi.


Şehit Şimşek'in eşi Selda Şimşek (19), çocukları İlker (4) ve Alper (2), tören alanında şehit Bahtiyar Şimşek'in Türk Bayrağı'na sarılı tabutu başında dimdik ayakta durmaya çalıştı. Terör örgütü PKK'ya en büyük acıyı çocuklarını yine asker yaparak, göstereceğini belirten Selda Şimşek, şunları söyledi: "Ben size en büyük acıyı çocuklarımı da asker yaparak göstereceğim. Kökünüzü kazıyacağız. İki tane daha asker yetiştiriyorum. Ağlamıyorum." Kadın polislerin yardımıyla güçlükle ayakta durabilen Selda Şimşek, kocasının tabutu başında bir süre bekledikten sonra baygınlık geçirdi.


Acil servis ambulansı içinde yaklaşık 1 saat süren müdahalenin ardından Selda Şimşek, Türk Bayrağı'nı omzuna sararak eşinin cenaze namazına yetişti.



 


Şehit Bahtiyar Şimşek'in 4 yaşındaki oğlu İlker, babasının resmini tören süresince bırakmadı. Küçük ilker zaman zaman babasının resmini öptü.


 


Şehit Bahtiyar Şimşek'in cenazesi, Kaman Müftüsü Cemalettin Bal'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından düzenlenen askeri törenle Hacıpınar Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi. Törende vatandaşlar, terör örgütü aleyhine mesajlar içeren pankartlar da taşıdı. Cenaze törenine, Ankara Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çörten, Merkez Valisi Mustafa Erkal, Kırşehir Vali Vekili Ejder Sarıçiçek, milletvekilleri Mikail Arslan, Abdullah Çalışkan ve Metin Çobanoğlu, Kaman Kaymakamı Şaban Acar ve çok sayıda asker ve bürokrat katıldı.

YORUMLAR 9
  • m.kaan gürler 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin. Hemşerime Allahtan Rahmet diliyorum.Allah Şehidimizin yavrularına yardım etsin. Allahın en sevdiği kuluymuş.Onu şehitlik mertebesine ulaştırdı.Antalya Kumlucadan Kırşehirli Murat GÜRLER.
    Cevapla
  • AsiL AdaM 16 yıl önce Şikayet Et
    şehidimiz ölmez. hemşerim vatan uğrunda vermiş canını kıymışlar bir cana daha.AMA BİLİNSİNKİ BU VATAN SAHİPSİZ DEİLDİR.HEVESLENEN ECELİNE HEVESLENSİN.Geride kalanlarına allah sabırlar versin.
    Cevapla
  • ekrem çelebi 16 yıl önce Şikayet Et
    EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD.İSTEME BENDEN MAKBER.SANA AĞUŞUNU AÇMIŞ,DURUYOR PEYGAMBER. şehidim,hemşerim.mekanın cennet,katın peygamber katı olsun.. allah bu memleketin yardımcısı olsun.. bu habere neden sadece 2 yorum yapılmış onuda anlamak zor...daha duyarlı olmalıyız.
    Cevapla
  • volkan tb 16 yıl önce Şikayet Et
    .... allah yakınlarına sabırlar versin
    Cevapla
  • fatih fth 16 yıl önce Şikayet Et
    şehitler ölmez. binlerce kişi ile bugün kamanda şehidimizi gururla beraber toprağa verdik,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...