Ahmet Hakan: İHL'ler artık kapansın

Kanal D'de 32. Gün programına katılan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, İmam Hatip Liseleri'ne gerek kalmadığını belirterek artık kapatılmaları gerektiğini söyledi.

Ahmet Hakan: İHL'ler artık kapansın
Ahmet Hakan: İHL'ler artık kapansın
GİRİŞ 14.12.2007 03:28 GÜNCELLEME 14.12.2007 03:28
Bu Habere 178 Yorum Yapılmış

Kanal D'de dün gece yayınlanan 32. Gün tartışma programı konuklarından Hürriyet Gazetesi yazarlarından Ahmet Hakan'dan İmam Hatipler konusunda sivri bir çıkış geldi.

Hakan 'Din eğitimi okullarda anayasal bir hak. Okullarda zaten din eğitimi var, mezunlarının hiç bir yere gelemediği İmam Hatip Liseleri kapatılmaladır. çünkü bu okuldan mezun olanlar Üniversitelere girerken bir sürü problemle örneiğin katsayı sorunu ile karşılaşıyor. Başbakan Erdoğan bile İmam Hatip mezunu olduğu halde bu katsayı problemini çözemedi bu yüzden kapatılmalı' dedi.

HABER 7

YORUMLAR 178
  • Şeyda AŞIK 16 yıl önce Şikayet Et
    Doğruya doğru.... Arkadaşlar kendilerini sevmem ama AH doğru söylemiş.İHL\'lilerin basireti mi bağlandı ne? Adam tariz yaparak meseleye dikkat çekiyor.Biz de demek istediğini değil dediğini dikkate alıyoruz.Öyle kuru kuruya İHL\'yi savunmayalım.O çocukların ümitlerini çalıyorlar.Bir şey yapamayacakları kesin.Prf.Dr.NEB. onları arka bahçesine gömdü...Suni teneffüs yapmanın anlamı yok.Acı bir gerçek daha var;zamanında İHL idarecileri meslek dersleri öğretmenleri çocuklarına sahip çıkmadı hor davrandı şimdi geçmişle avunuyorlar..
    Cevapla
  • kemal türker 16 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Hakan = Din Düşmanı. Bu Ahmet Hakan\'ın problemi var. İmanı deforme olmuş olabilir. Maalesef Müslümanlarla ve İslamla kalbinde sorunu var. Dinini terk etmiş gibi gözüküyor. Bu haliyle artık bu adama önem vermeyelim, dışlayalım. Aşşağılayalım.
    Cevapla
  • Şeyda AŞIK 16 yıl önce Şikayet Et
    Kapatmak Yetmez. AH. Tariz yapmış. Ama kapatmak yetmez. Eski kalıntıları da temizlenmeli.Geçmişe dönük bir operasyon yapılmalı.İHL mezunları bir yerlere gelmişse derhal azledilmeli.Hatta ABD\'nin Guantamano üssüne gönderilmeli.Evli olan İHL mezunu bayanların derhal nikahı düşürülmeli ki çocuklarını zehirlemesinler.Bekar mezunlara \"evlenemez\" raporu verilmeli ki türleri devam etmesin. Ticaret yasaklanırsa işsizliğe çare bulunur.Kobay olarak fareler yerine kullanılırsak hayvan hakları savunucularından bol alkış alırız...
    Cevapla
  • erhan hüseyin yılmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    iyi dinleyin. adam din yok olsun din eğitimi olmasın demiyor imam hatipliler zor duruma düşüyor diyor acaba sayın başbakan neden yasakları kaldırmak için elinde güç olduğu halde bir şey yapmıyor hayırlı bayramlar herkese
    Cevapla
  • abdullah sadri 16 yıl önce Şikayet Et
    sende ismini degiştir. sende ismini degiştir sezerle beraber ismini degiştir sana yakışmıyor mr.hakan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!