Rüştü'ye saldıranlar özel uçaktaydı

Pendik maçı sonrası saldırıya uğrayan kaptan Rüştü, Sarı lacivertli takımı deplasmana götüren ilk özel uçakta kendisini dövenlere yöneticilerin yer ayırdığını görünce yıkıldı.

Rüştü'ye saldıranlar özel uçaktaydı
Rüştü'ye saldıranlar özel uçaktaydı
GİRİŞ 22.12.2007 03:15 GÜNCELLEME 22.12.2007 03:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gürcan Bilgiç'in haberi

Sertleşen muhalefeti stat projesi ile perdeledi Yıldırım'ın ikinci görev senesinde yetkiler Rıdvan Dilmen'deydi. Fenerbahçelilerin kahraman futbolcusu, ilk teknik adamlık deneyimini yaşıyordu. Alpay, Ogün ve Abdullah transferlerini gerçekleştirmişti. Gaziantep'ten Johnson ve Preko da gelmişti. Ve sakatlık raporlarına rağmen Süleyman Oulare de artık sarı-lacivertli takımdaydı.


Dilmen, 5 lig maçında mağlubiyeti olmadığı halde, takım MTK'ya elenince istifa etti. Aziz Yıldırım formül aramaya başladı ve Zdenak Zeman ile anlaştı. Çek asıllı İtalyan teknik adam Zeman, 4-3-3 sisteminden vazgeçmeyeceğini takımı daha görmeden açıkladı. Fakat futbolcular Zeman'ı bir türlü sevememişti. Sergen ile yaşadığı sorunlar sonrası Aziz Yıldırım yıldız futbolcuyu hemen göndermişti.


İstifa ettiği gün tesislerde dolaşan Aziz Yıldırım'a gazeteciler Zeman'ın bir basın toplantısıyla istifasını açıklayacağını söylediler. Başkanın bu gelişmeden haberi yoktu. Zeman'ın yanına gittiğinde açıklamalar yapılmıştı. 'Hoca ne yaptın?' diye yakındı.


İtalyan teknik adam, 'Denizli ile görüştüğünüzü duydum. Eğer benim üstüme hoca arıyorsanız, benim de burada işim olmaz' yanıtını verdi. Aldığı istihbarat doğruydu. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mustafa Denizli ile bir ön görüşme gerçekleştirmişti.

PENDİK FACİASI SONRASI


Pendik maçını, oyuncular tarafından kesilen bir fatura olarak yorumlayanlar oldu. Bunun sonucunda Dereağzı Tesisleri bir ayıba ev sahipliği yaptı. Antrenman Tesislerini basan bir grup taraftar, oyuncuların odalarına kadar girerek tehditler savururken, İbrahim Gümüştekin, takım kaptanı Rüştü'ye arabasında saldırdı.


Maç sonrası tesisleri koruma altına alan güvenlik güçlerinin, yarım saat sonra gitmesi ve taraftarlar tesislerin içindeyken hiçbir yöneticinin ortalarda gözükmemesi ilginçti. Başkan Yıldırım, Polonya'da bir iş gezisindeydi. Fakat futbolcuların önünde kamp müdüründen başka duracak kimse kalmamıştı.


 Rüştü'ye yapılan saldırı geniş yankı buldu. Bu olayın yıldız kaleciye kanı bir türlü ısınamayan Yıldırım'ın emri ile yapıldığı bile söylendi. Kaptan Rüştü bağrına tam taş basıyordu ki, takımı deplasmana götüren ilk özel uçakta kendisini dövenlere, yöneticilerin yer ayırdığını gördü. Daha sonra İbrahim Gümüştekin'in, Yıldırım yönetiminin onayı ile kulübe üye yapıldığı ortaya çıktı.

YÖNETİMDE İLK ÇEKİŞME


Bu dönemde Yıldırım yönetimi ilk kez iç çekişmelere sahne oldu. İkinci Başkan Gürbüz Refioğlu, hem maddi gücü, hem de mütevazi tavırları ile bir anda alternatif başkan adayı haline geldi. Özellikle Altyapı Derneği Refioğlu'nu destekliyor ve gündemi sıcak tutuyordu.


Fenerbahçeliler Aziz Yıldırım'ın pek rakip sevmediğini ilk kez o dönemde göreceklerdi. Süreç içinde Refioğlu önce pasifize edilecek, sonrasında da istifa edecekti.

YORUMLAR 12
  • YALÇIN ÖKSÜZOĞLU 16 yıl önce Şikayet Et
    ahmet kilicoglu. biradaer senden çok şey olurya.sen en iisi bi aynaya bak.senin gibi böle portakaldan mevzuları memleket meselesi yapanlar akşmları evine ekmek dahi götüremiyecek kadara aciz olanlardı.hem bizim insanlığımızı yargılamak sana kalmadı... seni süründürürüm mahkemelerde bak. işi kişisellştirme. hadi bakim uza. riconun yediği dyakta rüştünün yediğide hakkıydı. zaten onlarda sesini kesip ayıplarıya oturdular yerine.bıdıbıdı yapacağınızı o tüpçü ile yumuşak bşk larınıza söleyin azizin yaptığının yarısını yapsınlar
    Cevapla
  • kursataltug 16 yıl önce Şikayet Et
    hala mı. eski defterler neden acıldı.tabii FB.miz hala destan yazmaya devam ediyor ve şuan gündemde en takip edilen takım.o zaman bazıları hemen gündem saptırmaya başlayacak.stad projesindede istediğini alamayan 6s lılar kolay yola başvuruyolar.yemezler ama
    Cevapla
  • murat dursun 16 yıl önce Şikayet Et
    . ya bu aziz tam bir mafya diyorum herkes gülüyor.bu neki rico yu döven süper kupa maçını vipte izledi.türk futbolu kimlerin elinde kukla olmuş arkadaşlar.yazık deilmi federasyon adamın kendi malı gibi at oynatıyor.
    Cevapla
  • yandım durali 16 yıl önce Şikayet Et
    . sen o zamanda dedin beni başkan dövdürdü diye madem o kadar onurlusun niye ta o zaman ayrılmadın o eziklerin arasında
    Cevapla
  • EMİN YENİÇERİ 16 yıl önce Şikayet Et
    İŞİN GÜCÜN. EDİTÖRÜN NOTU: Lütfen yorumlarınızda küçük harf kullanın. Selamlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle