Fazıl Say: Öyle bir gidiş olmayacak

Ünlü piyanist Fazıl Say Alman basınındaki “Türkiye’yi terk edebilirim' demecinin ardından başlayan tartışmaya son noktayı koydu: 'Ben öyle bir gidişten bahsetmedim'

Fazıl Say: Öyle bir gidiş olmayacak
Fazıl Say: Öyle bir gidiş olmayacak
GİRİŞ 06.01.2008 16:45 GÜNCELLEME 06.01.2008 16:45
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Atatürk Havalimanı’nda gazetecilere bir açıklama yapan ünlü piyanist 'Öyle bir gidiş olmayacak. Ben öyle bir gidişten bahsetmedim' dedi.

Fazıl Say, Air France Havayolları ile saat 15.25’te Paris’e gidişinden önce dergiye verdiği röportajda yanlış bir tercüme olduğunu savundu. Gazetecilere esprili bir şekilde konuşan Say, 'Havalimanındayım. Çünkü konserim var. Fransa’da salı günü olan konserime gidiyorum. Kendi bestem 'İpekyolu' isminde bir eserim var. Piyano ve orkestra için onu çalacağım. Perşembe günü dönüceğim. Her seferinde beni havaalanında göreceksiniz. Çünkü ben konserlere gitmek için çok sık havaalanını kullanan bir insanım. Her seferinde ben sizi, sizde beni yormayın' dedi.

Say, 'Bu gidiş o gidiş mi?' sorusu için ise “Öyle bir gidiş olmayacak. Ben öyle bir gidişten bahsetmedim. Hatırlarsınız yanlış bir tercüme olduğunu söylemiştik' diye konuştu.

YORUMLAR 37
  • nur canan 16 yıl önce Şikayet Et
    EVETTT. simdide söyledigin sözleri evir çevirde kendini batirdigin çamurdan çikarmaya çalis bakim..durmak yok kekelemeye devam, dinliyoruz:))
    Cevapla
  • turan alptekin 16 yıl önce Şikayet Et
    yürü de boyunu görelim. ulan ne kadar da meşur ettin kendini. dütdürünle yapamadığını çamur bulaşığınla başardın. helal sana.
    Cevapla
  • Raşit BAĞIRGAN 16 yıl önce Şikayet Et
    kıvır bakalım. kıvır fazıl kıvır. sonra dön say bakalım kaçkez kıvırmışsın.
    Cevapla
  • özer aziret 16 yıl önce Şikayet Et
    örnek bi vatansever fazıl.... air france ile seyehat edersin.isviçre de yaşarsın.memlekete gelince çankaya da yaşar havyar yersin.. helal sana ...bütün bunları yapma hakkın var ama bu vatan millet perest edebiyatını kim yer be oğlum... sen bu bidon kafalı karnını kaşıyan milleti biraz hafife almışsın...merak etme bir süre sonra yazar pamuk gibi yabancı tv lerin maskarası olurda aziz vatanımın yolunu tutarsın..
    Cevapla
  • metin çobanoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    yasıkkk. defolup gideceksinmişş yaaa defedici insanlar ne kadar çok bu ülkede herkes birilerine def eder durur ya sev ya terket insan sevmediği bir ülkede memnun olmadığıı bir ülkede yaşıyamazmı sizemi sorar insan terkediyimi yaşıyımmı ölüyümmü die hey allahım yha ben yıllardır norveçde yaşıyorumm ve buranın sevmediğim yönleri çok bugüne kadar bir insan sevmiyorsan terket demedi sevgili türkler yakışmıyor herşeyin aşırısı zararr milliyetçiliğinde öyle yetki isteyip insan asmaya başlıcaz yakında yolumuz açık olsunnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!