İnternette, akıl almaz evlatlık pazarlığı!

Çocuğu olmayanlar, internetten evlatlık aramaya başladı. Sitelere “evlatlık bebek arıyorum” diye ilan bırakan kadınlar, daha çok yetim ve öksüz çocukları istiyorlar...

İnternette, akıl almaz evlatlık pazarlığı!
İnternette, akıl almaz evlatlık pazarlığı!
GİRİŞ 18.01.2008 14:08 GÜNCELLEME 18.01.2008 14:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış
Münevver Çakırtaş'ın haberi...

Bugüne kadar bir çok insanı iş, araba ve ev sahibi yapan internet şimdi de 'evlat' sahibi yapacak!

Son dönemlerde internet sitelerine verilen ilanlara bir yenisi daha eklendi. Anne olmak istediklerini belirten bayanlar, internet üzerinden evlatlık bebek arıyor. İnternet sitelerine “evlatlık bebek arıyorum” şeklinde ilan bırakan bayanlar, yetim ve öksüz çocukların aileleri başta olmak üzere maddi sıkıntı çeken ailelere, çocuklarını evlatlık vermeleri için çağrıda bulunuyor.

Çocuklara iyi koşullar sunacaklarını belirten ilan sahipleri, çocuklarda cinsiyetinden yaşına kadar aradıkları bütün özellikleri belirtiyor. İşte ilginç ilanlardan ikisi:

‘SATILIK İSTEMİYORUM’

Heline (Ankara): “6 aylık ya da henüz doğmamış evlat edinebileceğim bir bebek arıyorum. Durumu gerçekten kötü ailelere ve özellikle yetim ya da öksüz bebeği olan anne veya babalara sesleniyorum. Bebeğinizin iyi şartlarda büyümesini ve okumasını istiyorsanız; lütfen benimle e- mail aracılığıyla irtibata geçiniz. Satılık bebek aramıyorum.” Urfa (Şanlıurfa: “9 yıllık evliyiz.

Mutlu bir yuvamız var. Bizim de evladımız olsun diye bu ilanı veriyorum. Kız çocuğu evlat edinmek istiyoruz. Bizden hiçbir maddi ve manevi destek istemeyen, durumu kötü olup da çocuğuna bakamayan ailelere sesleniyorum. Lütfen ciddi ve gerçekçi kişiler bana ulaşsın. Eşim baba, ben ise anne olmak istiyorum.”

'İNANDIRICI DEĞİL'

İnternette dolaşan ilanların inandırıcı olmadığını kaydeden Çocuk Psikoloji Merkezi’nden Uzman Psikolog Alanur Gözal, bayanların, annelik duygularının kullanıldığını belirtti. Gözal şöyle konuştu: “Pek çok insan için, internet yeni bir pazar alanı. Bu yüzden de insanlar düşündükleri her şeyi internetten aracılığıyla insanlara ulaştırıyor. Evlatlık edinmek çok güzel, fakat yolu internet değil. Bayanların annelik duyguları kullanılarak insanlara ulaşılmaya çalışılıyor.”

(Bugün)

YORUMLAR 3
  • aliosman canatan 16 yıl önce Şikayet Et
    bende varım . beni alan yokmu çok zengin bi anne arıyorum iyi evlatlık yaparım haaa. ama bi araba bi ev bi yat bi de kat isterim hahahahaaaaaaa.... ayıp kardeşim yaw evlen çocuğun olsun ne düştün sanal aleme olacak iş mi...
    Cevapla
  • mehmet çiftçi 16 yıl önce Şikayet Et
    bende istiyorum. bana bakıcak kimse yokmu..18 yaslarında aza kanat eden.cok yakısıklı ve mutevaziyim dermisim.(böle işmi olur kaş yapayım derken göz cıkaracaklar.Sanal ortamda olacak işmi.)
    Cevapla
  • fatih mert 16 yıl önce Şikayet Et
    ehihühi. beni alın evlatlık 19 yaşındayım :)))) bende buraya ilan vereyim hehe
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi