Genelkurmay'dan canlı yayın daveti

Org. Büyükanıt, birazdan yabancı bir konuğunu ağırlayacak. Öncekilerin aksine bu görüşme basına açık olacak. Şimdi herkes bir soruyu merak ediyor? Türbanı mı konuşacak?

Genelkurmay'dan canlı yayın daveti
Genelkurmay'dan canlı yayın daveti
GİRİŞ 30.01.2008 09:23 GÜNCELLEME 30.01.2008 09:23
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Makedonya Cumhuriyeti Savunma Bakanı Lazar Elenovski, bugün Ankara'ya geliyor. Konuk Bakan, Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt ile 10.20'de görüşecek. Daha öncekilerin aksine bu görüşme basına açık olacak.


Görüşmenin televizyonlarda canlı yayınlanacak olması nedeniyle Büyükanıt'ın türban konusunda sorularla karşılaşması bekleniyor. Görüşmenin duyurulma biçimi de bu konuda askerin de görüş bildireceği yorumlarına neden oldu.


Bu tür kabuller daha önce basına kapalı yapılıyor, Genelkurmay'ın internet sitesine fotoğraf ve bilgi notu ekliyordu.


Ancak bu kez bazı kanalların telefonla aranarak, "Canlı yayın yapabilirsiniz" denmesi, türbanın tartışıldığı ortamda gözleri görüşmeye çevirdi.

YORUMLAR 21
  • Mustafa Tascioglu 16 yıl önce Şikayet Et
    medyanın işi bu. haber7 de dahil olmak üzere bu medyacılar bişey oldumu soluğu genel kurmayda alıyorlar paşalar ne diyecek diye askerlerde suş yok hepsi medyanın...kışkırtması koymayın böyle devlet memuru haberlerini biraz demokrasiye siz yardımcı olun sayın editör
    Cevapla
  • mahmut mert 16 yıl önce Şikayet Et
    gülermisin ağlarmısın??. hocam yorumlara baksana..adam canlı yayında bie konuşma yapacak bizimkiler darbe diye korkuyorlar..korkmayın Allah ın izniyle darbe marbe olmayacak artık olursada anlayınki Türkiye bitmiştir,sen o zaman kaosu gör.korkmayın buna kimse cesaret edemez.siz böyle yaparsanız cesaretlenirler
    Cevapla
  • tahir mutlu 16 yıl önce Şikayet Et
    Haddini bilsin!!. Hiçbirşey diyemez..Komutan olarak başımızın üstünde yer var ama siyasi ya da halkı ilgilendiren konulara giremez.. Türkiye çok değişti artık,yok darbeymiş vs hikaye bunlar..Sadece kendini ve birkaç enteldantel ultra laik insanı tatmin eder canlı yayınla,ha bi de A.Dogan ın Gazetelerine 1-2 haftalık malzeme çıkarır maksat sayfalar boş kalmasın..
    Cevapla
  • cripton ss 16 yıl önce Şikayet Et
    Bu önyargı neden?. Sayın Büyükanıt ülke gerçeklerini biliyor ve yanlış bir adım atmayacaktır. Ayrıca TSK ergenekona sahip çıkmadı diye biliyorum. Sahip çıksaydı soruşturma bu kadar kapsamlı yürür ve bu hale gelirmiydi? Büyükanıt mantıklı ve ülkesini, baykal ve saz arkadaşları gibi küçük menfaatleri için sıkıntıya sokacak adımlar atmaz diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • ABDURRAHMAN AKAR 16 yıl önce Şikayet Et
    Tiyatronun Sonu.. Türkiyede demokrasi oyunumu oynanıyor diye hep düşünmüşümdür. Şu an ki gelişmelere bakılırsa Türk Milletinin oyuna dahil edilmediği demokrasi oyunu oynanıyor. Bazı sözüm ona münevver aydın geçinen zatlar da buna buna katkıda bulunuyorlar. Kendi özgürlüklerini kısıtlayan bir şey olduğunda ortaya çıkıp demokrasi isteriz diye salyalarını akıtıyorlar. SAHTE DEMOKRATLAR SİZİ. Bu milleti topla tüfekle düşma gibi sindirme cabası içinde olduğunuz sürece hiç bir zaman milleti temsil edemiyeceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası