Pepsi'den yarışmaya 'türban' şartı

İçecek sektöründe iddialı markalardan biri olarak bilinen Pepsi, skandal bir yarışmaya imza attı. Yarışmaya katılma şartlarını okuyanlar ise gözlerine inanamadı: Türbanlılar katılamaz.

Pepsi'den yarışmaya 'türban' şartı
Pepsi'den yarışmaya 'türban' şartı
GİRİŞ 13.02.2008 14:04 GÜNCELLEME 13.02.2008 14:04
Bu Habere 390 Yorum Yapılmış

Pepsi, kolalı içecek sektöründe yıllardan bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren bir marka. Kimi zaman sektörde ikinci sırada yer aldı. Açılımlarını sürdürerek pazarda daha üstlere çıkmaya çalıştı.


Bu amaçla yeni bir kampanya başlattı. Pepsi tüketicilerinin katılacağı bir yarışma başlatıldı. "Pepsi ile göster duygularını" adı altında başlatılan kampanyanın şartlarından birisi ise şaşırtıcı.


Katılımcıların gönderdikleri resimlerde "TÜRBAN" bulunmaması şartı arandı. Şartlar, http://www.pepsi.com.tr/ 'den yönlendirilen duygularinigoster.com'da ortaya konuyor.















  • Pepsi türbanda geri adım attı ama...
    ‘Duygularını göster’ adlı yarışmaya ‘türbanlılar katılamaz’ şartı koyan Pepsi, geri adım attı. Hatasını panikle düzeltmeye çalışan Pepsi, bu kez bir başka yanlışın içine düştü.


  • YORUMLAR 390
    • neco coban 16 yıl önce Şikayet Et
      Pepsiye Tepki. Bu içecekten uzak durmak için o kadar çok sebep varken türbanı alet etmeye gerek yok...
      Cevapla
    • KAZIM AK 16 yıl önce Şikayet Et
      REKLAM. Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyenlere gelin pepsi almayarak en güzel cevabı verelim
      Cevapla
    • ahmet oguz kıran 16 yıl önce Şikayet Et
      reklam. farkında değilmisiniz bu bir reklam aldatmacası herkez habere bakıp dalıyor pepsi reklamlarına reklamın iyisi kötüsü olmaz denilen şey bu işte haydı iyi reklamlar pepsi
      Cevapla
    • emre genc 16 yıl önce Şikayet Et
      abi uzak dogu malı kola satalım...alalım. bak o zaman pepsinin satışlarına ne oluyor? şöyle bir ay millete bakkalda markette pepsi, coca cola yok dedin mi, mecburen agız tadını degiştirecektir. gelen giden müşteriye de bu markalara ambargo uyguluyoruz kınıyoruz dedin mi o müşteride bilinçlenmiş olur. bir daha almaz!
      Cevapla
    • GALATASARAY 16 yıl önce Şikayet Et
      merak ettim. haber7 okuyucları bu ahbere süper bir etk tepki gösterdi sayın editörler acaba haber7 de yorum rekoru kıran haberler hangileri? mesela bir sporda, bir siyasette vs acaba sistem bu istatiği tutmuş mudur, yoksa yazılımcı bir arkadaş bulalım :)
      Cevapla
    Daha fazla yorum görüntüle