Erdoğan Baykal'a aracı gönderdi mi

İki ağızdan yalanlama. Erdoğan, Baykal'ın başörtüsü yasağının kaldırılmasına ilişikin kendisine teklif götürüldüğü iddiasına yanıt verdi. TOBB da Baykal'ın iddiasını yalanladı.

Erdoğan Baykal'a aracı gönderdi mi
Erdoğan Baykal'a aracı gönderdi mi
GİRİŞ 28.02.2008 09:30 GÜNCELLEME 28.02.2008 09:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

BİLAL ÇETİN'in haberi

Erdoğan, Baykal'ın başörtüsü yasağının kaldırılmasına ilişikin düzenlemeyle ilgili kendisine teklif götürdüğü haberi için “gerçek dışıdır” dedi.

Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP lideri Deniz Baykal'ın gündeme getirdiği 'Bize Anayasa Mahkemesi'ne gitmeyin' önerisi getirdi haberlerini yalanladı. Erdoğan 'Bu iddia çok çirkin'dedi. Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında Baykal'ın bu iddialarını sert bir dille yalanladı. Erdoğan, 'Çok çirkin bir iddia bu. Ben Baykal'a aracı göndermedim. Sivil toplum örgütü başkanlarının önerisini sanki benim önerim gibi algılamış. Ben Baykal'a heyet gönderecek olsam parti yöneticilerimi gönderirim. Niye sivil toplum örgütü başkanını elçi olarak göndereyim' dedi.


MUTABAKAT SÜRÜYOR

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'mutabakatın sürdürülmesine' yönelik sözlerine cevap veren Erdoğan 'Biz verdiğimiz sözün arkasında duruyoruz. MHP ile mutabakatımız devam ediyor. Ancak Anayasa ile ilgili sürecin bitmesi gerekiyor” dedi.

BİR YALANLAMA DA TOBB'DAN

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, başörtüsü konusunda örgütleri adına bir çalışma yaptıklarının altını çizerek, hiç kimsenin adına temasta bulunmadıklarını bildirdi. Hisarcıklıoğlu, 'Tamamen kendi örgütlerimiz adına (bu çerçevede bir uzlaşma platformu sağlayabilir miyiz) diye bir hafta süren çabalarımız oldu ama sonuç çıkmadı, hayırlı olsun' dedi.


BAŞKASI ADINA YAPMADIK

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile beraber zaman zaman çeşitli platformlarda bir araya geldiklerini ifadede eden Hisarcıklıoğlu, 'Bu temaslarda bizim hedefimiz çabamız, uzlaşma sağlamak üzerineydi. Bizim kesinlikle misyonumuz, ne Sayın Cumhurbaşkanımızın adına, ne Sayın Başbakanımız adına, ne de Ana Muhalefet partisinin Sayın Genel Başkanı adına temasta bulunmak değildir” diye konuştu.

YORUMLAR 12
  • Suphi UÇAK 16 yıl önce Şikayet Et
    HANI UTANACAK YÜZ. Sayın Baykal\'da utanacak yüz var mı acaba? Koca adam kalkmış yalan söylüyor ya.Bu ne biçim Genel başakan.Adam; ya adını söylediğim kişi çıkar da \" - ben kimseyi temsilen herhangi bir lidere gitmedim \" derse yalanım ortaya çıkar demez mi? Bu ne utanmazlık,bu ne aymazlık,böyle lider olur mu? İşte halk bunun için sizi Başbakan yapmıyor,bunun için size güvenmiyor.
    Cevapla
  • Hakan Ay 16 yıl önce Şikayet Et
    Baykal için yazacak bir şeyim yok. Bu adama gerçek CHP liler nasıl tahammül ediyor diye zaman zaman düşünürüm.Sonra şu gelir aklıma;Zaten etrafındaki şakşakçılar sayesinde adam hata yaptığını anlamıyorki,ağzına geldiği gibi konuşuyor,konuştukça çoşuyor,şakşakçıları da kendinden geçiyor.Şöyle yaa biz ne yapıyoruz diyebilecek CHP liler başta Zülfü Livaneli nerede?Allah bunların basiretini bağlamış.Halkının değerlerine küfrederek varabileceğin en üst noktadasın Baykal.Derin devletin iktidarı,halkın iktidarının en küçük muhalefeti!
    Cevapla
  • ERDEM ESİN 16 yıl önce Şikayet Et
    28 ŞUBATÇILARIN VE ŞEYTANIN ŞERRİNDEN ALLAHA SIĞINARAK!: baykal yalanla beslenir.. Besmele, hamdele ve salveleden sonra, günün önemine binaen 28 şubat sürecini ve o sürecin meş\'um aktörlerini, uzantılarını ve şeytanı lanetleyerek sözlerime başlıyorum! Baykal; yalancılığı CHP nin meşhur altı okundan biri yapmıştır. Konuştukkça burnu uzuyor, burnu uzadıkça batıyor, battıkça daha çok yalan söylüyor ve bunun da solculuk olduğunu, laikçilik olduğunu, çağdaşlık olduğunu ispat etmeye çalışıyor. Millet inanmadıkça da anayasa mahkemesine koşuyor; yalancı mıyım diye onlardan medet umuyor
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 16 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR HEP BÖYLE DOĞRU KONUŞTUKLARI YOK ZATEN. CHP ve saz arkadaşları hep yalan haber ve bilgi kirliliği ile ayakta durmaya çalışıyorlar.Bunlardan memlekete bırak fayda gelmesini beklemek,gölge etmesinler başka ihsan etmem
    Cevapla
  • Hüseyin Balkış 16 yıl önce Şikayet Et
    Neden ?. EDİTÖR’ÜN NOTU: Sayın yorumcumuz Belirli zamanlarda yoğun yorum trafiği olmaktadır. Bu nedenle yorumlar geç yayınlanmaktadır. Özür dileriz. Eğer yorumunuz hiç yayınlanmamışsa lütfen aşağıdaki linke bakınız.. Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=177965 Selamlar…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor