Bu araba sizi çok şaşırtacak/GALERİ

Sizce bir araba kaç şekle girebilir? Bu araba hem karavan, hem helikopter... Hem jip, hem minibüs... İşte görenleri şaşkına çeviren 'çok amaçlı' araba...

Bu araba sizi çok şaşırtacak/GALERİ
Bu araba sizi çok şaşırtacak/GALERİ
GİRİŞ 06.03.2008 10:55 GÜNCELLEME 06.03.2008 10:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Çoklu kullanım amacına uygun bu araba görenleri şaşırtıyor. İhtiyaca göre karavan, helikopter ,jip ve daha birçok şekle girebiliyor. Görüntülerin montaj olup olmadığı sizin takdirinize kalmış..


ARABA MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 7
  • volkan kurmay 16 yıl önce Şikayet Et
    ACABA.. ???. Araç ___değişik şekillere girmiyor___.Aracın __değişik modelleri var__ derseniz daha doğru olur...
    Cevapla
  • Mirza BUYURBURDANYAK 16 yıl önce Şikayet Et
    YUHHH ! ! ! . Koskoca haber7 buna kaldınız öyle mi? Yazıklar olsun, ne diyeyim artık. ... Dalga mı geçiyorsunuz, kalite düşürmek adına ciddi bir çabanız mı var anlamış değilim? Maalesef hala size sadık kalan bir okuyucunuz olurak bu iyiliği de yapacağım artık= Bakın size bir öneri; okuyucu kaybetmenin daha kolay yolları var. Bir çoğunu söyleyebilirim. Görüşelim...
    Cevapla
  • ömer salvador 16 yıl önce Şikayet Et
    güzel ama?. Resimler düşünce çok güzel ama photoshop resim gerçekle hiç alakası yok. gerçekmiş gibi duruyorsunuz birde :)
    Cevapla
  • metin yıldız 16 yıl önce Şikayet Et
    ey haber7 editörü .... yazılan yorumları yayınlamama gibi saçma uygulamalarınız okuyucuları ziyadesiyle rahatsız etmekle birlikte yeni çözümler aramaya itiyor. ve bu malesef ısrarla devam ettiriliyor. bu ufak şey için dahi onlarca insanı kaybediyorsunuz bilginize. bu vew bunun gibi saçma, yalan haberler de cabası ... !
    Cevapla
  • ali güneş 16 yıl önce Şikayet Et
    photoshop. çok basit bir photoshop ama ilham verici olabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle