Soyunma odasında önce namaz

FB'nin Avrupa'da kupa dışına ittiği Sevilla'nın müslüman futbolcusu Kanoute'den önemli açıklamalar. Kanoute namazını maçlardan önce soyunma odasnda kılıyor...

Soyunma odasında önce namaz
Soyunma odasında önce namaz
GİRİŞ 21.03.2008 12:35 GÜNCELLEME 21.03.2008 12:35
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Bir röportajda İslamiyet'le ilgili bilgiler veren Sevilla'nın müslüman futbolcusu Kanoute önemli açıklamalar yaptı. Kanoute namazlarını neden soyunma odasında kılıyor? Soyunma odasında namaz kılarken onu gören arkadaşları ne yapıyor? Ramazan'da oruç tutan Kanoute'ye takım arkadaşları hangi garip soruları soruyor?


Kanoute'nin İslamiyet'i seçmesinden sonra yaşantısında neler değişti? Eşi Fatıma, çocukları İman ve İbrahim İspanya'da nasıl yaşıyor? Kanoute kurduğu vakıfla insanlığa nasıl hizmet etmek istiyor? Sevillalı yıldız krampon Fransasız vatandaşlığını değil de neden Mali'yi seçti?


İŞTE 10 YILDIR MÜSLÜMAN OLAN VE MÜSLÜMANLIĞIN VECİBELERİNİ YERİNE GETİREN KANOUTE'NİN ÖNEMLİ AÇIKLAMARI 




TümSpor.Com

YORUMLAR 29
  • ekrem ateş 16 yıl önce Şikayet Et
    ANKARAGÜCÜ. Kasımpaşaspor degilmiydi f.b yalakalık olsun diye bunların secdesiyle dalga gecen.Bitmişiz biz ya
    Cevapla
  • ugurcan fener 16 yıl önce Şikayet Et
    basörtüye karsı oolanlar allaha nasıl hesap verecekler :S. anlamıorum bu insanları herseyin bu dünya olmadığını bile bile nasıl yapıolar bu kadar seyi(hırsızlık.tcvz.haram.vs.vs)müslümanız diyoruz ama bası kapalı olanlar üniye gidemio mini etek giyenler nasıl gidiyo bu olanlara tek sözüm var ALLAH(c.c.)affetsin..
    Cevapla
  • Burak koc 16 yıl önce Şikayet Et
    Hakan ŞUKUR. Eger bu davranısı Kral hakan şükür yapsaydı Tr de yer yerinden oynardı.İnanılmaz olaylar olur medya 1 ay bunu konuşurdu.Zaten Hakan şükür ü istemeyenlerin çogu hakan ın ibadetini yapan bir müslüman oldukları için istemiyor.Yazık,Güzelim ülkemizi ne hale getiriyorlar.Bunun tek sorumlusu ülkemizin üstüne kara bulut gibi çöken ismini yazmak istemiyorum ama yazıyorum Deniz Baykal dır.
    Cevapla
  • uğur sarmusak 16 yıl önce Şikayet Et
    eyyy Türkiye. T.C yetkilileri vatandaşları hristiyan yanlıları sizlere sesleniyorum bakın başörtüsüne okadar laf ettiniz müslüman olmayan bi ülkede dünyaca ünlü bir müslüman futbolcu hadii bir taneniz sesini çıkarsın bişey söylesin bu adama hadi görel,im yazıklar olsun bizim milletimize boşuna türklükle övünmeyin türkler müslümandır ama siz müslüman karşıtısınız örnek bi insan helal olsun sana en iyi türk müslümandan daha müslümansın helalll sana ibret olsun bizim ülkemizdeki bazı kesimlere
    Cevapla
  • uğur sarmusak 16 yıl önce Şikayet Et
    eyyy Türkiye. TC
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle