Fehmi Koru'dan iddialara net cevap

Gazeteci Fehmi Koru, Ergenekon operasyonu çerçevesinde gözaltına alınmalarla ilgili kendisinin sorumlu tutulduğu iddialarına Kanal7'de Haber Saati'nde cevap verdi.

Fehmi Koru'dan iddialara net cevap
Fehmi Koru'dan iddialara net cevap
GİRİŞ 25.03.2008 00:11 GÜNCELLEME 25.03.2008 00:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ergenekon operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan İlhami Selçuk, Doğu Perinçek ve Kemal Alemdaroğlu'nun gözaltına alınmaları sonrasında Yeni Şafak gazetesi yazarı Fehmi Koru bir anda en çok konuşulan gazeteci oldu.

Fehmi Koru'nun köşesinde yazdıkları üzerine bu gözaltıların gerçekleştiği iddialarına Koru Erhan Çelik'in sunduğu Kanal 7 Haber Saati'nde  cevap verdi.

Koru bu tür iddiaların hiçbir geçerliliği olmadığını belirterek hiçbir kurumdan kaynak desteği almadığını savundu. Koru adının Ergenekon davasında hedef listesine konduğunu belirterek ' Şimdi yine beni başka bir şekilde hedefe oturtuyorlar. ' dedi.

Koru karakter suikasti yapmayı seven bir çevre var ve bu çevre beni basit bir hedefmişim gibi beni seçtiler ama ben onların tarif ettiği gibi biri değilim. Benim hiçbir gözaltı ve tutuklanma ile ilişkim yok dedi. İşte Fehmi Koru'nun iddialarla ilgili açıklamaları:


YORUMLAR 7
  • Akustik... 16 yıl önce Şikayet Et
    Fehmi koru benim için bitmiştir.. dtp liler bi meclis toplantısında 3 tane başörtülü kızı haber saati eleştirmesine rağmen başörtülerdeki renklerden dolayı. baktım Koruya tek kelime azını açmadı. Ya dtp aleni siyasi olarak başörtüsünü kullanıyor neden 2 çift laf etmiyorsun.
    Cevapla
  • muftuoglu 16 yıl önce Şikayet Et
    doğu perinçek-fehmi koru. doğu perinçek yayın organı olan aydınlık dergisinde bir çok mit raporlareını sundu bu belgeler nasıl eline geçiyor aynı yöntemi bilderbergçi fehmi koru da yapıyor bu belgeler nasıl elinize geçiyor şaştım kaldım
    Cevapla
  • Güven Solmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    . Fehmi Koru dendimi benim aklıma Türkiyenin en iyi gazetecisi gelir.Hem Fehmi Korunun haberi olsaydı zaten çekinmez evet benimde parmağım var ve bu ülke için elimden geleni yaparım derdi hiç kimseden çakinmezdi.Sahtekarları gün yüzüne çıkarmak nezamndan itibaren suç sayıldı anlamıyorum
    Cevapla
  • enginazaklı 16 yıl önce Şikayet Et
    SİYASİ SUÇLAMALARA SAVUNMA YAPMAK HATADIR. tarihi tekerrür bize ders aldırmamıştır
    Cevapla
  • mustafa akyol 16 yıl önce Şikayet Et
    :). başbakan ülkede ne gazeteci bıraktı nede siyasetçi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi